Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 5774
Convocatòria pública subvencions Cultura 2019, Línia 2 Suport a les activitats de dinamització cultural i Línia 3 Investigació, difusió i/o conservació del patrimoni

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Extracte de l'acord de Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma de 29 de maig de 2019, por el qual es convoquen subvencions, corresponents a les Línies 2 i 3. Suport a les activitats de dinamització cultural de la ciutat i Investigació, difusió i/o conservació del patrimoni

BDNS (Identif.): 459935

De conformitat amb el previst als articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria del text complet que es podrà consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/index) i a la pàgina web de l'Ajuntament de Palma (www.palmacultura.cat i www.palma.cat):

Primer. Beneficiaris:

Persones físiques i jurídiques de dret privat o públic amb personalitat jurídica. A més, el fi, l'objectiu, l'execució del projecte o la realització de l'activitat han de radicar a l'àmbit territorial del municipi de Palma.

Segon. Finalitat:

Línia 2. Suport a les activitats de dinamització cultural de la ciutat

Fomentar les activitats de qualsevol disciplina artística que dinamitzen i/o promocionen l'activitat cultural de Palma, amb projectes que produeixen, desenvolupen i/o programen activitats o festivals culturals, dutes a terme entre l'1 d'octubre de 2018 i el 31 de desembre de 2019.

Línia 3. Investigació, difusió i/o conservació del patrimoni.

Fomentar totes les iniciatives encaminades a la investigació, la conservació i/o la difusió del patrimoni, de les tradicions i de la història de Palma, dutes a terme entre l'1 d'octubre de 2018 i el 31 de desembre de 2019.

Tercer. Bases reguladores

Ordenança municipal de Subvencions de l'Ajuntament de Palma, aprovades pel Ple en data 26/02/2015 i publicades en el BOIB núm. 35 de data 12 de març de 2015.

Quart. Consignació pressupostària:

Línia 2. 50.000 euros

Línia 3. 27.000 euros

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

Vint dies naturals comptats des de l'endemà que es publiqui aquesta convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma, 7 de juny de 2019

El cap del Departament de Cultura

Damià Sans Tous