Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 5750
Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual es reobre el termini de presentació de sol·licituds que preveu la Resolució del president del FOGAIBA, de 3 d’abril de 2019, per la qual es convoquen ajudes de minimis per a l’any 2019 per a inversions als escorxadors

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 6 d'abril del 2019 es va publicar al BOIB núm. 44 la Resolució del president del FOGAIBA, de 3 d'abril de 2019, per la qual es convoquen ajudes de minimis per a l'any 2019 per a inversions als escorxadors.

Al punt 1 de l'apartat sisè de la convocatòria esmentada es disposava que el termini de presentació de sol·licituds acabava el 10 de maig del 2019. Atès el tipus d'actuacions que s'han de desenvolupar i la documentació que s'ha d'aportar juntament amb les sol·licituds d'ajuda, es considera que el termini de presentació de sol·licituds fixat a la convocatòria és insuficient i, per tant, es considera convenient ampliar-lo.

Per tot això, en virtut de les competències que tinc atribuïdes i a proposta del director gerent del FOGAIBA, dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Es reobre el termini de presentació de sol·licituds que preveu el punt 1 de l'apartat sisè de la Resolució del president del FOGAIBA de 3 d'abril de 2019, publicada al BOIB núm. 44, de 6 d'abril de 2019, per un període de set dies a comptar des del dia següent de la publicació d'aquesta resolució al BOIB.

Segon

Aquesta resolució s'ha de comunicar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i s'ha de publicar, juntament amb la correcció de l'extracte publicat, al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 10 de juny de 2019

El president del FOGAIBA

Vicenç Vidal Matas