Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'INNOVACIÓ, RECERCA I TURISME

Núm. 5711
Extracte de la convocatòria per la qual s’ofereixen ajuts per incorporar personal investigador al sistema de ciència de les Illes Balears cofinançats en un 50 % pel Fons Social Europeu per mitjà del Programa Operatiu del Fons Social Europeu de les Illes Balears 2014-2020 (contractes postdoctorals 2019)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (identificador): 458353

De conformitat amb allò previst als articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria el text de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris:

Als efectes d’aquests ajuts poden ser beneficiaris els centres d’R+D següents:

a) Centres públics d’R+D: les universitats públiques, els organismes públics de recerca reconeguts per la Llei 14/2011, els centres d’R+D amb personalitat jurídica pròpia i diferenciada vinculats a l’Administració general de l’Estat o que en depenen i els centres d’R+D vinculats a administracions públiques territorials o que en depenen, independentment de la personalitat jurídica.

b) Centres públics i privats d’R+D sense finalitat de lucre: universitats privades i entitats públiques i privades sense finalitat de lucre amb capacitat i activitat demostrades en R+D. S’hi inclouen els centres tecnològics la propietat i la gestió dels quals corresponen majoritàriament a les administracions públiques.

c) Empreses privades d’R+D i/o innovació: entitats privades amb capacitat i activitat demostrades en R+D i/o innovació.

Segon. Finalitat:

L’objecte de la convocatòria, en règim de concurrència competitiva, és la incorporació de personal investigador al sistema de ciència i tecnologia de les Illes Balears, a centres o unitats de recerca i desenvolupament tecnològic, públics o privats, ubicats a les Illes Balears.

Tercer. Bases reguladores:

Ordre de la consellera d’Innovació, Interior i Justícia de 26 de gener de 2010 per la qual s’estableixen les bases reguladores per concedir subvencions en matèria de recerca, desenvolupament tecnològic i innovació (BOIB núm. 25, de 13 de febrer).

Quart. Import:

Programa Margalida Comas per a joves investigadors

La dotació destinada a cadascun dels contractes que es formalitzin a l’empara d’aquest subprograma és de 33.000,00 € per a cadascuna de les dues anualitats del contracte. La retribució mínima que han de rebre els investigadors és de 24.700,00 € bruts anuals, la qual s’ha d’indicar en cada contracte.

Programa Vicenç Mut per a investigadors sèniors

La dotació destinada a cadascun dels contractes que es formalitzin a l’empara d’aquest subprograma és de 38.000,00 € per a cadascuna de les dues anualitats del contracte. La retribució mínima que han de rebre els investigadors és de 28.700,00 € bruts anuals, la qual s’ha d’indicar en cada contracte.

Programa Felip Bauçà per a investigadors en empreses

La dotació destinada a cadascun dels contractes que es formalitzin a l’empara d’aquest subprograma és de 38.000,00 € per a cadascuna de les dues anualitats del contracte. La retribució mínima que han de rebre els investigadors és de 28.700,00 € bruts anuals, la qual s’ha d’indicar en cada contracte.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds és de vint dies hàbils comptadors des de l’endemà de la publicació d’aquest extracte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 24 de maig de 2018

La Vicepresidenta i Consellera d’Innovació, Recerca i Turisme

Isabel Maria Busquets i Hidalgo