Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MONTUÏRI

Núm. 5699
Anunci informe ambiental pla parcial poligon

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per part de la Comissió de Medi Ambient amb data 22 de maig s'ha rebut informe on es requereix que l' informe de sostenibilitat ambiental relatiu al pla parcial del polígon industrial i de serveis de Montuïri publicat mitjançant anunci en el BOIB núm. 173 de 17 de desembre de 2013, i a l'efecte de garantir plenament la participació del públic en el procediment d'avaluació d'aquest, és cometi a nova exposició per un termini de 45 dies.

Per tal de donar compliment al referit requeriment, es per lo que l'informe de sostenibilitat ambiental es sotmet novament a informació pública en compliment de lo disposat a l'article 128 del Reglament de Planejament i 11.1 del TRLS/08.

Termini d'exposició : 45 dies a partir de la publicació del present anunci al BOIB, durant el qual qualsevol interessat podrà examinar els documents i expedient aprovat i presentar les al·legacions que estimi convenients.

Lloc: L'expedient administratiu es trobarà a la disposició dels interessats a les oficines municipals durant el període d'informació pública, en horari de 9:00 a 14:00 hores, de Dilluns a Divendres.

 

Montuïri, 30 de maig de 2019

El Batle Joan Verger Rosiñol