Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

AUTORITAT PORTUÀRIA DE BALEARS

Núm. 5539
Resolució de l’Autoritat Portuària de Balears per la qual s’anuncia el concurs públic, en règim d’autorització administrativa, per a l’«Explotació de locals per al servei de lloguer de bicicletes i vehicles elèctrics de dues rodes a passatgers de creuers en el port de Palma» (EM-724.1)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Resolució de l’Autoritat Portuària de Balears per la qual s’anuncia el concurs públic, en règim d’autorització administrativa, per a l’«Explotació de locals per al servei de lloguer de bicicletes i vehicles elèctrics de dues rodes a passatgers de creuers en el port de Palma» (EM-724.1), l’inici del tràmit de selecció de l’oferta més avantatjosa i l’atorgament de l’autorització.

1. Organisme públic: Autoritat Portuària de Balears. Número d’expedient: EM-724.1

2. Objecte del concurs: l’objecte del concurs és l’elecció de l’oferta més avantatjosa per a l’atorgament d’una autorització administrativa per a l’explotació d’una zona de domini públic portuari a la zona de les estacions marítimes, en els molls de Ponent del port de Palma amb una superfície de 225 m².

3. Termini: el temps màxim de durada de l’autorització serà de tres (3) anys, comptadors des de la data d’atorgament de la mateixa.

4. Tramitació: ordinària; procediment: obert; forma: concurs públic.

5. Taxes:

- Taxa d’ocupació: quinze mil cent seixanta-tres euros amb vuitanta-tres cèntims (15.163,83 €). La quantitat no inclou l’IVA.

- Taxa d’activitat: la base imposable és el volum de negoci desenvolupat en les instal·lacions que són objecte d’autorització i el tipus de gravamen és el 4%. Es prendrà com a referència l’estudi econòmic-financer presentat en l’oferta del licitador que resulti ser l’adjudicatari del concurs. La quantitat no inclou l’IVA.

6. Garanties.

- Provisionals: d’explotació, per import de deu mil euros (10.000,00 €); i fiança addicional provisional de construcció del 2% de l’import del pressupost d’execució per contracta del projecte bàsic (és a dir, del 2% del pressupost d’inversió del projecte bàsic, afectat per l’impost sobre el valor afegit).

- Definitives: una vegada atorgada l’autorització, l’adjudicatari ha de constituir una garantia d’explotació igual a l’import anual corresponent de la totalitat de les taxes d’ocupació i d’activitat, amb les actualitzacions i revisions que pertoquin, així com una garantia definitiva o de construcció per valor del 5% de l’import del pressupost del projecte aprovat.

7. Obtenció de documentació i información: organisme públic Autoritat Portuària de Balears; domicili: c. del Moll Vell, 5, 07012 Palma; telèfon: 971 22 81 50; fax: 971 72 69 48; pàgina web: <www.portsdebalears.com>

8. Presentació de les ofertes o de les sol·licituds de participació:

Data límit de presentació: trenta (30) dies naturals comptadors a partir de l’endemà a la publicació de  l’anunci del concurs en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) a les catorze hores. En cas que fos dissabte, diumenge o festiu, es traslladarà al dilluns o al dia hàbil següent.

Documentació que formarà part de les ofertes: vegeu el plec de bases.

Lloc de presentació: Autoritat Portuària de Balears, a les oficines del port de Palma (c. del Moll Vell, 5, 07012 Palma).

 

9. Obertura de les ofertes: Autoritat Portuària de Balears, domicili: c. del Moll Vell, 5, 07012 Palma. Data: el primer dia hàbil posterior al quart dia natural següent a la data de finalització del termini de presentació d’ofertes. En cas que fos dissabte, diumenge o festiu, es traslladarà al dilluns o al dia hàbil següent. Hora: deu hores.

 

Palma, 22 de maig de 2019

El presidente, Joan Gual de Torrellá Guasp. Secretaria i Assumptes Jurídics, Mª Antonia Ginard Moll.