Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Núm. 5678
Resolució del director general d’Innovació i Comunitat Educativa de 6 de juny de 2019 per la qual se citen a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu núm. 180/2019, que se segueix pels tràmits del procediment ordinari davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

L'Associació Autonòmica Educació i Gestió - Escola Catòlica de les Illes Balears ha interposat un recurs contenciós administratiu, PO núm. 180/2019, que se segueix davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, contra la Resolució del conseller d'Educació i Universitat de 3 de maig de 2019 mitjançant la qual s'aprova el model de conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i les entitats privades interessades per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, publicada en el BOIB de 9 de maig de 2019.

Fonaments de dret

1. L'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

2. Els articles 42 i 43 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per això, dict la següent

Resolució

1. Citar a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu núm. 180/2019, que se segueix pels tràmits del procediment ordinari davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, amb la finalitat que es puguin personar com a demandades davant aquest Tribunal en el termini de nou dies comptadors des de la data de publicació d'aquesta Resolució.

2. Comunicar a les persones interessades que, si es personen fora del termini establert, se les considerarà part, sense que per això el procediment s'hagi de retrotreure ni interrompre, i que, si no es personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer-los cap altra notificació.

  

Palma, 6 de juny de 2019

El director general d'Innovació i Comunitat Educativa

Jaume Ribas Seguí