Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALAIOR

Núm. 5666
Implantació jornada laboral 35 hores

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Feim públic que el Ple de l’Ajuntament d’Alaior en sessió ordinària tinguda en data 2 de maig de 2019 ha acordat el següent:

«PRIMER.- ESTABLIR com a jornada ordinària de treball efectiu del personal funcionari i laboral municipal la jornada de 35 hores setmanals de treball efectiu de mitjana en còmput anual, amb efectes des de l'endemà de l’aprovació d’aquest acord per part del Ple de l’Ajuntament d’Alaior.

L’horari ordinari de prestació de serveis per part del personal municipal sotmès a un règim general i a jornada complerta serà de 7 hores continuades de treball durant els matins, de manera que s’haurà d’estar present en horari d’atenció al públic a les oficines municipals.

Tot això sens perjudici de les jornades especials existents i que s’estableixin en relació amb aquells col·lectius municipals sotmesos a un règim especial de jornada partida, jornada per torns, etcètera, els quals seguiran exercint l’horari habitual, sens perjudici que la seva jornada, en còmput anual, sigui compensada d’acord amb les necessitats dels serveis municipals i les instruccions corresponents dictades als efectes.

SEGON. DECLARAR la voluntat municipal de dur a terme el disposat en legislació general pressupostària en relació amb el fet que mitjançant les ofertes públiques d’ocupació corresponents als exercicis de 2018, 2019 i 2020 (així com ja s’ha iniciat amb l’OPO corresponent a l’exercici de 2018) s’ha de procedir a estabilitzar els llocs que han estat ocupats temporal i ininterrompudament durant més de 3 anys, de manera que la taxa de cobertura temporal de les places incurses en aquests procediments quedi, al final del període, per davall del 8 %.

TERCER. NOTIFICAR aquest acord a la representació del personal funcionari i laboral municipal, publicar-lo en el BOIB i difondre’l al personal municipal, publicant-lo també als taulers i a la intranet del personal municipal.»

 

Alaior, 21 de maig de 2019

La batlessa, 

Misericordia Sugrañes Barenys