Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 5385
Modificació de totes les bases específiques que regeixen les proves selectives per proveir places de la plantilla del Consell Insular de Menorca incloses en l'oferta pública d'ocupació 2016-2017 per als grups A, C1, i grup C2 administració especial

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic l'acord, en extracte, adoptat pel Consell Executiu del Consell Insular de Menorca de data 13 de maig de 2019, de modificació de totes les Bases específiques que regeixen les proves selectives per proveir places de la plantilla del Consell Insular de Menorca incloses en l'Oferta Pública d'Ocupació 2016-2017 per als grups A, C1, i grup C2 administració especial.

El Consell Executiu, en la sessió de dia 11 de febrer de 2019, va acordar modificar totes les bases específiques que regeixen les proves selectives per proveir places de la plantilla del Consell Insular de Menorca incloses a l’Oferta d’Ocupació 2016-2017, acord que es va publicar al BOIB núm. 23 de dia 21 de febrer de 2019.

En contra d'aquesta determinació de les proves s'han presentat diversos recursos d'alçada i consultes de candidats que reflexionen sobre el pes desmesurat del segon cas pràctic en el conjunt del concurs oposició, que propicien la possibilitat certa de suspendre la convocatòria per efecte d'aquesta darrera prova.

Vist l'informe emès per la Cap del Servei de Gestió de persones números 45/2019, de data 6 de maig de 2019.

Vista la proposta de la consellera executiva del Departament de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge, s'adopta el següent acord:

Primer.- Modificar totes les bases específiques que regeixen les proves selectives per proveir places de la plantilla del Consell Insular de Menorca incloses en l’Oferta Pública d’Ocupació 2016-2017 per als grups A, C1, i grup C2 d’Administració especial, d’acord amb el següent:

En el segon cas de la prova pràctica, eliminar: «Als candidats que no marquin la proposta correcta, no se'ls corregirà el raonament de la seva elecció. L'elecció de la proposta de resolució correcta tindrà un valor de 2 punts i el raonament de l'elecció es valorarà sobre 7 punts.», i afegir-hi: «El resultat del qüestionari es ponderarà a un valor de 9 punts.»

Així, la redacció final és:

«Segon cas pràctic: el tribunal proposarà un supòsit pràctic amb tres propostes de resolució alternatives. Cal indicar la proposta correcta i raonar en un màxim d'un full la motivació de l'elecció.

El resultat del qüestionari es ponderarà a un valor de 9 punts.

Temps: 120 minuts»

La qual cosa es publica per a públic coneixement i tengui els efectes que corresponguin, al mateix temps que es fa saber que contra l'acord precedent, que no esgota la via administrativa, es pot interposar, en el termini d'un mes a partir de l'endemà de la data de publicació d'aquest acord, recurs d'alçada davant la Comissió de Govern del Consell Insular, sens perjudici que pugueu utilitzar qualsevol altre recurs que considereu procedent en dret.

L'esmentat recurs s'entendrà desestimat si no s’ha notificat la resolució quan hagin transcorregut tres mesos des de la seva interposició. Contra la desestimació del recurs d'alçada per silenci administratiu es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma.

Maó, 31 de maig de 2019

EL SECRETARI DEL CONSELL EXECUTIU Octavi Pons Castejón