Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'ESTELLENCS

Núm. 5304
Publicació de la convocatòria de les bases per la plaça d'auxiliar administratiu/va de l'Ajuntament d'Estellencs, funcionari/a de carrera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 46, de 9 d’abril del 2019 , es va publicar el Decret del Batllia de data 5 d’abril del 2019 per la que s’aprovava la convocatòria, les bases i el barem de mèrits de les proves selectives per a l’ingrés, del concurs- oposició, al cos Auxiliar administratiu/va de l’Ajuntament d’Estellencs.

Amb posterioritat s’ha advertit la manca de publicació de l’esmentat decret al Boletín Oficial del Estado (BOE).

Fonaments de Dret

Article 97 de la Llei 7/1985, de 2 d’abril reguladora de les Bases del Règim local estableix que el anuncis de convocatòries de proves d'accés a la funció pública local han de publicar-se al Boletín Oficial del Estado (BOE).

Articles 51 i 52 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre estableix que l’administració podrà convalidar els actes anul·lables i  que despondrà sempre la conservació d’aquells actes i tràmits el contingut dels quals es mantindria igual de no haver-se comés la infracció.

Per la qual cosa, dicto el present

Decret

1.-Publicar l’anunci de la convocatòria de les proves selectives al Boletín Oficial del Estado (BOE) atorgant un termini de 20 dies per la presentació d’instàncies a partir de la data de la seva publicació.

2.- Conservar els actes i tràmits efectuats al procediment des de el seu inici fins a la data del present decret.

3.-Publicar el present decret al BOIB y a la pàgina web de l’Ajuntament.

Contra l’esmentada resolució, que exhaureix la via administrativa, les/els interessades/ts poden interposar de forma alternativa, els següents recursos: o bé recurs potestatiu de reposició, a interposar davant la Batllia, en el termini d’un mes, comptador des de l’endemà de la publicació al BOIB, o bé directament recurs contenciós administratiu, a interposar davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors des de l’endemà de la publicació al BOIB; tot això sense perjudici que els interessats puguin interposar aquells altres recursos que en considerin procedents.

  

Estellencs, 17 de maig del 2019

El batle

Bartomeu Jover Sánchez