Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 5291
Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual s’incrementa el crèdit que preveu la Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA), de 5 de setembre de 2018, per la qual es convoquen, per a l’exercici 2018, subvencions per el foment de la conservació, l’ús sostenible i el desenvolupament dels recursos genètics en agricultura

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 8 de setembre de 2018, es va a publicar al BOIB núm. 111 la Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA), de 5 de setembre de 2018, per la qual es convoquen, per a l’exercici 2018, subvencions per el foment de la conservació, l’ús sostenible i el desenvolupament dels recursos genètics en agricultura i s’hi va destinar un crèdit inicial de 198.179,15 euros. 

Atès que aquesta línia d’ajudes està en procés de tramitació, que la demanda d’ajudes ha estat superior a la prevista inicialment i atesa la disponibilitat pressupostària, és convenient incrementar la dotació econòmica i reajustar les anualitats previstes inicialment. No obstant això, i atès que la modificació de la dotació econòmica de la convocatòria suposa un canvi en el quadre de finançament previst en el Programa de desenvolupament rural de les Illes Balears per al període 2014-2020, ha de quedar condicionada a la seva aprovació per part de Comissió Europea. 

Per tot això, en virtut de les competències que tinc atribuïdes i a proposta del director gerent del FOGAIBA, dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Incrementar tres-cents mil euros el crèdit que preveu la Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA), de 5 de setembre de 2018, per la qual es convoquen, per a l’exercici 2018, subvencions per al foment de la conservació, l’ús sostenible i el desenvolupament dels recursos genètics en agricultura, publicada al BOIB núm. 111, de 8 de setembre de 2018; i queda destinat un crèdit final per a aquesta línia d’ajudes de quatre-cents noranta-vuit mil cent setanta-nou euros amb quinze cèntims d’acord amb la distribució anual següent:

Any 2018: 198.179,15 €

Any 2019: 300.000,00 €

El crèdit total previst a la convocatòria esmentada serà finançat en un 41,00% pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), en un 4,10% per l’Administració General de l’Estat i en un 54,90% per la comunitat autònoma de les Illes Balears (CAIB).

Segon

L’efectivitat d’aquesta resolució queda condicionada a l’aprovació per part de la Comissió Europea de les modificacions presentades al Programa de desenvolupament rural de les Illes Balears per al període 2014-2020. En cas, que no s’aprovin les modificacions proposades, es modificarà aquesta resolució amb la finalitat d’adaptar-la al text definitiu.

Tercer

Aquesta resolució s’ha de notificar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i s’ha de publicar, juntament amb la correcció de l’extracte de la resolució, al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

​​​​​​​

​​​​​​​Palma, 29 de maig de 2019

El president del FOGAIBA

Vicenç Vidal Matas