Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT BALEAR DE LA NATURA (IBANAT)

Núm. 5287
Resolució del director gerent de l’Institut Balear de la Natura per la qual s’aproven les llistes definitives d’admesos i exclosos de les borses de la categories professionals/llocs de treball de treballador/a forestal nivell 1, treballador/a forestal nivell 2, treballador/a forestal sotscap i vigilant

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb els principis constitucionals rectors per l’accés a l’ocupació publica, recollits a l’article 55 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30  d’octubre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, es convocà un procés per a la creació d’una borsa de treball del grup D, categories professionals/lloc de treball de treballador/a forestal nivell 1, treballador/a forestal nivell 2, treballador/a forestal sotscap i vigilant, que consten a la relació de llocs de feina de l’Institut Balear de Natura (en endavant IBANAT). 

A l’article 18.2 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, es disposa que la selecció del personal laboral s’han de respectar els principis de publicitat, igualtat, mèrit i capacitat.

A l’article 21.1 del Conveni Col·lectiu d’IBANAT, aprovat en virtut de resolució del Conseller d’Economia i Competitivitat per a la qual es disposa la inscripció i dipòsit en el registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears, i la publicació del mateix ( BOIB núm. 54 de 16 d’abril) s’estableix que la selecció de personal laboral de l’Institut s’ha de dur a terme segons ordre de prelació establerta al mateix, essent el primer les borses de treball.

Havent negociat amb la representació sindical el contingut de les bases de les presents categories, i una vegada que consta informe favorable de la direcció competent en matèria de funció pública pel que al compliment dels principis rectors en l’accés a l’ocupació pública.

El passat dia 9 de gener de 2019, el director gerent de l’IBANAT va dictar Resolució per la qual s’aprovà la convocatòria i les bases d’un concurs per formar part d’una borsa de la categoria professional/lloc de treball de treballador/a forestal nivell 1, treballador/a forestal nivell 2, treballador/a forestal sotscap i vigilant, per cada una de les illes, i en la qual es designen els membres de comissió tècnica de valoració i s’ordena publicació al BOIB. (BOIB número 6, de 12 de gener de 2019).

En data 5 de març de 2019, reunida la comissió tècnica de valoració, va emetre un acta en la qual s’adjuntaren les llistes provisionals d’admesos i exclosos a les borses de la categories professionals/llocs de treball de treballador/a forestal nivell 1, treballador/a forestal nivell 2, treballador/a forestal sotscap i vigilant, per cada una de les illes amb indicació dels motius d’exclusió.

En data 6 de març de 2019 vaig adoptar la següent resolució:

1.Aprovar els llistats provisionals d’admesos i exclosos a les borses de la categories professionals/llocs de treball de treballador/a forestal nivell 1, treballador/a forestal nivell 2, treballador/a forestal sotscap i vigilant, per cada una de les illes amb indicació dels motius d’exclusió.  Adjunts com Annex a la present resolució.

2.Obrir un termini de 10 dies hàbils, comptadors des de l’endemà de la publicació de la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, per esmenar el defecte o adjuntar el document que sigui preceptiu. En cas de no esmenar el requeriment, les persones excloses es tendran com a no presentades.

3.Ordenar la publicació d’aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el tauló d’anuncis i a la pàgina web www.ibanat.caib.es.

La resolució es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears número 31, de 9 de març de 2019. en el tauló d’anuncis i a la pàgina web www.ibanat.caib.es.

Una vegada finalitzat el termini per esmenar el defectes o adjuntar el documents preceptius i en virtut de les funcions establertes a l’article 17 del decret 24/2013, de 24 de maig , d’aprovació dels Estatuts d’IBANAT,

 

Resolc

1.Aprovar els llistats definitius d’admesos i exclosos a les borses de la categories professionals/llocs de treball de treballador/a forestal nivell 1, treballador/a forestal nivell 2, treballador/a forestal sotscap i vigilant, per cada una de les illes amb indicació dels motius d’exclusió.

S’adjunten com Annex a la present resolució.

2.Ordenar la publicació d’aquesta resolució i dels annexos en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el tauló d’anuncis i a la pàgina web www.ibanat.caib.es.

Interposició de recurs

Contra aquesta resolució es pot interposar un recurs d’alçada davant el Consell d’Administració d’IBANAT en el termini d’un mes comptador des de l’endemà d’haver-se publicat d’acord amb els articles 121 i 122 de la llei 39/2015, d’1 d’octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i amb l’article 40 del decret 24/2013 de 24 de maig d’aprovació dels Estatuts d’IBANAT.

Contra la desestimació expressa del recurs d’alçada podrà interposar-se un recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors des de l’endemà d’haver-ne rebut la notificació de la desestimació, i contra la desestimació per silenci del recurs d’alçada podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, en el termini de sis mesos, comptadors a partir del dia següent a la desestimació presumpta, d’acord amb els articles 8  i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

No obstant l’anterior, es pot exercitar, si n’és el cas, qualsevol altre recurs que s’estimi pertinent. 

 

Palma, 30 de maig de 2019.

El director gerent

Joan Ramon Villalonga

Documents adjunts