Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 5285
Convocatòria de selecció de persones candidates a formar part d'una borsa de treball d'arquitectes de l'Ajuntament de Maó

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Acabat el termini de presentació de candidatures per formar part de la borsa referida a l'assumpte;

Revisada la documentació presentada per les persones aspirants;

En virtut de les atribucions legals que tenc conferides, RESOLC:

PRIMER. Declarar aprovada la següent llista definitiva de persones admeses en el procediment, una vegada revisada la documentació presentada, que ha permès esmenar les omissions en l'acreditació del nivell de català, i una vegada realitzat l'exercici sobre coneixements de la llengua catalana adequat al nivell exigit, tal i com estableix la base 2 g):

            MADDALEN IÑURRITEGI MAIZ

            PAULA FERRANDO JULIA

            ANABEL SERRANO YEBENES

            XAVIER PUJOL CASES        

Contra aquest acord, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, a partir de l’endemà de la data de publicació d’aquest acord; tot això sense perjudici que es pugui utilitzar qualsevol altre recurs que es consideri procedent en dret.

Tot l’anterior d’acord amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, que regula la jurisdicció contenciosa administrativa, i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Finalment, cal indicar que la interposició dels recursos pertinents no suspèn l’eficàcia de la resolució impugnada, ni interromp els terminis que se’n puguin derivar, excepte que l’autoritat competent ho acordi expressament.

SEGON.

a) Ratificar la següent composició definitiva del tribunal, segons estableix la base sisena de la convocatòria:

            PRESIDENT : Carlos Seguí Puntas

            VOCAL:          Xavier Tolós Petrus

            VOCAL:          Margarita Prohens Verger

Actuarà com a secretari (sense vot): Raül Bassa Florit

b) Nomenar Xavier Tolós Petrus com a suplent del president.

c) Nomenar Palma Alberich Arjona com a substituta de vocals.

TERCER. Fixar la reunió del tribunal qualificador per al dia 28 de juny de 2019, a les 9.00 hores, al local de SILME (c/ de Borja Moll, 51 – Maó).

QUART. Fixar la prova determinada a la base 7, FASE D'OPOSICIÓ, per al dia 28 de juny de 2019, a les 10.00 hores, al local de SILME

 

CINQUÈ. Publicar la present RESOLUCIÓ al BOIB, al tauler d'edictes i a la pàgina web de l'Ajuntament de Maó. Qualsevol altra comunicació es publicarà únicament al tauler d'edictes i a la pàgina web de l'Ajuntament de Maó.

​​​​​​​

Maó, 30 de maig de 2019

L'ALCALDESSA EN FUNCIONS Conxa Juanola Pons