Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TREBALL, COMERÇ I INDÚSTRIA

Núm. 5268
Resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria de 23 de maig de 2019 de correcció d’errors advertits en la Resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria de 28 de març de 2019 per la qual s’aprova la convocatòria per concedir ajuts públics per al foment i la difusió de l’economia social i al suport de l’associacionisme de cooperatives, societats laborals i empreses d’inserció, publicada en el BOIB núm. 43, de 4 d’abril (núm. d’edicte 3003)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

S’ha observat un error material en la Resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria  de 28 de març de 2019 per la qual s’aprova la convocatòria per concedir ajuts públics per al foment i la difusió de l’economia social i al suport de l’associacionisme de cooperatives, societats laborals i empreses d’inserció, publicada en el BOIB núm. 43, de 4 d’abril (núm. d’edicte 3003), consistent en la data màxima de justificació dels ajuts, consignada  en el darrer paràgraf de l’apartat catorzè.2 de la Resolució.

L’article 109.2 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d’ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

L’article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions correspon a l’òrgan que hagi dictat l’acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar l’error observat en la Resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria  de 28 de març de 2019, per la qual s’aprova la convocatòria per concedir ajuts públics per al foment de l’economia social per mitjà del suport al manteniment dels llocs de treball de les empreses d’inserció, en els termes següents:

En el darrer paràgraf de l’apartat catorzè.2, on hi diu:

Es consideren despeses subvencionables les que responen, sens dubte, a la naturalesa de l’activitat objecte de la subvenció i s’efectuïn en el termini d’execució fixat en l’apartat quart, punt 1, d’aquesta convocatòria. A aquest efecte, s’ha de considerar com a despesa satisfeta la que s’hagi pagat efectivament abans del dia 15 de novembre de 2018, data límit de presentació del compte justificatiu.

Hi ha de dir:

Es consideren despeses subvencionables les que responguin, sens dubte, a la naturalesa de l’activitat objecte de la subvenció i s’efectuïn en el termini d’execució fixat en l’apartat quart, punt 1, d’aquesta convocatòria. A aquest efecte, s’ha de considerar com a despesa satisfeta la que s’hagi pagat efectivament abans del dia 15 de novembre de 2019, data límit de presentació del compte justificatiu.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí oficial de les Illes Balears.

  

Palma, 23 de maig de 2019

El conseller de Treball, Comerç i Indústria

Iago Negueruela Vázquez