Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TERRITORI, ENERGIA I MOBILITAT

Núm. 5176
Resolució del director general de Mobilitat i Transports de dia 27 de maig de 2019, per la qual es corregeix la Resolució del director general de Mobilitat i Transports de dia 2 de maig de 2019 per la qual es convoquen proves per a l’obtenció o renovació del certificat de capacitació professional dels consellers de seguretat per al transport de mercaderies perilloses per carretera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El dia 4 de maig de 2019 es va publicar al BOIB la Resolució del director general de Mobilitat i Transports de dia 2 de maig de 2019 per la qual es convoquen proves per a l’obtenció o renovació del certificat de capacitació professional dels consellers de seguretat per al transport de mercaderies perilloses per carretera.

2. S’ha observat una errada en la publicació pel que fa al punt 8.1 de l’annex 1, relatiu a les dates dels exàmens global i resta de classes. 

3. L’article 109.2 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d’ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Fonaments de dret

1. La Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2. La Resolució del director general de Mobilitat i Transports de dia 2 de maig de 2019 per la qual es convoquen proves per a l’obtenció o renovació del certificat de capacitació professional dels consellers de seguretat per al transport de mercaderies perilloses per carretera.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Corregir l’errada advertida al punt 8.1 de l’annex 1, relatiu a les dates dels exàmens global i resta de classes. 

On diu:

8.1. Dates

Les proves es duran a terme els dies següents:

Juny

Dia 16.  Modalitat de transport per carretera (Obtenció i Renovació)

9:30 h – Examen global

11:30 h – Resta classes (3 a 9)

Ha de dir:

8.1. Dates

Les proves es duran a terme els dies següents:

Juny

Dia 14.  Modalitat de transport per carretera (Obtenció i Renovació)

9:30 h – Examen global

11:30 h – Resta classes (3 a 9)

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs d’alçada davant el conseller de Territori, Energia i Mobilitat en el termini d’un mes comptador a partir de l’endemà d’haver-ne rebut la notificació o de publicar-se en el Butlletí Oficial de les Illes Balears ; s’entendrà desestimat quan no s’hagi resolt i notificat la Resolució en el termini de tres mesos, comptadors des de l’endemà de la interposició; i qualsevol altre recurs o acció que es consideri pertinent, en aplicació de l’article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears  i dels articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 2 de maig de 2019

El director general de Mobilitat i Transports

Jaume Mateu Lladó