Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 5163
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 22 de maig de 2019 per la qual es publica la llista definitiva amb la puntuació total de mèrits dels candidats admesos en la convocatòria per cobrir, pel procediment de promoció interna temporal, 3 places de la categoria d’auxiliar d’infermeria (C2) de la plantilla autoritzada de l'Hospital de Manacor. (BOIB núm. 44, de 6 d’abril de 2019)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 6 d’abril de 2019 es va publicar en el BOIB número 44/2019 la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears d’1 d’abril de 2019 per la qual s’aprova la convocatòria per cobrir, pel procediment de promoció interna temporal, 3 places de la categoria d’auxiliar d’infermeria (C2) de la plantilla orgànica autoritzada de l’Hospital de Manacor.

1. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de 13 de maig de 2019 es varen publicar en el web de l’Hospital de Manacor les llistes provisionals amb la puntuació total de mèrits dels candidats admesos en la convocatòria. Feim constar que no ha hagut cap reclamació ni al·legació.

2. Segons el punt 6.5 de la convocatòria, en els cinc dies hàbils següents a la finalització del termini per formular reclamacions o al·legacions a la llista provisional de mèrits, es publicarà la llista definitiva de mèrits i s’adjudicaran les places ofertes per ordre de puntuació dels candidats. Una vegada conclòs el procediment establit es publicarà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la Resolució d’adjudicació definitiva de la promoció interna temporal.

Per tot això dict la següent

 

Resolució

 

1. Publicar la llista definitiva de mèrits de les persones admeses al procés, al Annex I de la present resolució.

2. Adjudicar pel procediment de promoció interna temporal dues de les tres places ofertes a:

o Angela Brunet Galmes

o Miguel Martí Servera

3. Deixar deserta la tercera plaça oferta per falta de candidats.

4. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs de reposició davant l’òrgan que la dicta en el termini d’un mes comptador des de l’endemà de la data de publicació d’aquesta resolució, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació a l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

També s’hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà de la data de publicació d’aquesta resolució, de conformitat amb l’article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar-hi.

  

Manacor, 22 de maig de 2019

La directora gerent de l’Hospital de Manacor

Per delegació de signatura 

(Resolució del director general del Servei de Salut de 12 de febrer de 2016)

Catalina Vadell Nadal

 

ANNEX I

Llistat definitiva de mèrits reconeguts a les persones admeses a la convocatòria d’1 d’abril per la qual s’aprova la convocatòria per a cobrir, pel procediment de promoció interna temporal, 3 places de la categoria d’auxiliar d’infermeria de la plantilla orgànica autoritzada de l’hospital de Manacor. (BOIB núm. 44, de 6 d’abril de 2019).

ADMESOS:

DNI

LLINATGES I NOM

Punts

18221139X

BRUNET GALMES, ANGELA

25,59

18218825L

MARTÍ SERVERA, MIGUEL

19,92