Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Núm. 5154
Resolució de la directora general de Personal Docent de 23 de maig de 2019 per la qual se cita a termini les persones interessades en un recurs contenciós administratiu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

La senyora Apol·lònia Sansó Capó ha interposat un recurs contenciós administratiu, actuacions núm. PA 160/2019 que se segueixen pel procediment abreujat al Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma, contra la Resolució de la directora general de Personal Docent de dia 7 d’agost de 2018 per la qual s’aproven i es fan públiques les llistes definitives d’adjudicacions de destinacions per al curs 2018-2019.

Fonaments de dret

1. Els articles 49 i 50 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

2. L’article 45 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Citar a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu, actuacions núm. PA 160/2019 que se segueixen pel procediment abreujat al Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma, per tal que puguin comparèixer en qualitat de demandades i personar-se davant aquest jutjat en el termini de nou dies des de la data de publicació d’aquesta Resolució.

2. Comunicar a les persones interessades que si es personen fora del termini indicat, se les considerarà com a part dels tràmits no preclosos, sense que per això s’hagi de retrotreure ni interrompre el curs del procediment, i que, si no s’hi personen oportunament, continuarà el procediment en els seus tràmits, sense que sigui necessari fer-los notificació de cap mena.

3. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

   

Palma, 23 de maig de 2019

La directora general

Rafaela Sánchez Benítez