Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 5107
Acord de Consell Executiu del Consell Insular de Menorca de data 29.4.2019, relatiu a l'aprovació de les bases que regulen la concessió d'ajuts del Consell Insular de Menorca als ajuntaments per finançar els serveis d'informació juvenil i les activitats de dinamització per als joves, i aprovació de la convocatòria corresponent a l'any 2019 (Exp. 5202-2019-000002)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Pla Estratègic de Subvencions del Pressupost general del CIM per a l'exercici 2019 preveu entre els objectius generals del Departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, promoure les activitats dirigides als joves per part dels municipis i ajudes destinades al manteniment dels punts d'informació, centre d'informació i casals de joves dels ajuntaments de l'illa; i l'objectiu específic és col·laborar en el manteniment dels serveis d’informació juvenil i en la programació d’activitats formatives, educatives i lúdiques per a joves d’entre 14 i 30 anys encaminades al lleure, l’oci nocturn i alternatiu, la formació del voluntariat, la dinamització i participació dels joves en la vida pública i la formació cultural en els seus territoris al llarg de l’any 2019.

Atès que, per donar assistència i suports als ajuntaments el Departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports obrirà una convocatòria d'ajudes de conformitat amb la normativa bàsica aplicable al Consell Insular de Menorca en matèria de subvencions i en el marc del que estableixen les Bases d'execució del pressupost d'aquesta administració.

Atès l’informe de necessitat de la directora insular d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, de data 8 d’abril de 2019, pel qual emet informe favorable sobre la convocatòria d’ajuts per als ajuntaments en matèria de serveis d’informació jove i d’activitats de dinamització per als joves.

Atesa la proposta del conseller executiu del Departament d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports;

ACORD:

PRIMER.- Aprovar la convocatòria corresponent als ajuts del Consell Insular de Menorca per a la realització d'activitats juvenils, per a la promoció del voluntariat i per al manteniment i el funcionament de les entitats juvenils de Menorca per a l’any 2019, que es regirà per les bases aprovades pel Consell Executiu del Consell Insular de Menorca en la sessió de caràcter ordinari de 22 d’octubre de 2018 i publicades en el BOIB núm. 143, de 15 de novembre de 2018, amb el canvi següent al títol: on diu «2018», ha de dir «l’any 2019»; i per les condicions següents:

a) Import global màxim dels ajuts i crèdit pressupostari. Les ajudes concedides seran ateses amb càrrec a les partides pressupostàries i amb els imports màxims que s’indiquen més avall, sens perjudici que els imports puguin ser ampliats en el supòsit d’aportacions expresses de tercers per contribuir al finançament de l’objecte de la convocatòria, concretats posteriorment a la seva aprovació.

Partida

2019

2020

Quantitat màxima

5.33450.4620007

37.500 €

12.500 €

50.000 €

 

b) El termini de presentació de sol·licituds serà de 30 dies naturals comptats a partir del dia següent a aquell en què es publiqui aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

c) L’import màxim de la subvenció per sol·licitud serà de 10.000 euros per ajuntament.

d) La instructora d’aquest expedient serà la senyora Maria José Molina Oliver, tècnica del Departament d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del CIM.

e) Aprovar, així mateix, la constitució de la comissió avaluadora per a la concessió de les sol·licituds presentades, segons la base dotzena de les bases de concessió d'ajuts destinats als ajuntaments per al finançament dels serveis d’informació juvenil i les activitats de dinamització per als joves.

La Comissió Avaluadora està formada per:

President: Sr. Miquel Company Pons, conseller executiu del Departament d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del CIM.

Secretària: Sra. Miriam Soliveras Sintes, administrativa del Departament d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del CIM.

Vocals:

- Sra. Pilar Carrasco Pons, directora insular del Departament d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del CIM.

- Sra. Magdalena Seguí Jover, tècnica d'INJOVE.

- Sra. Maria José Molina Oliver, tècnica del Departament d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esportsdel CIM.

SEGON.- Condicionar l’aportació corresponent a l’any 2020 a que hi hagi crèdit adequat i suficient a la partida corresponent.

Interposició de recursos

Contra aquest acord – que no exhaureix la via administrativa – es pot interposar un recurs d'alçada davant la Comissió de Govern en el termini d'un mes comptador des de l'endemà que s'hagi publicat, d'acord amb l'article 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i l'article 22 de la Llei 8/2000, de 27 d'octubre, de consells insulars.

L'esmentat recurs s'entendrà desestimat, si no es notifica la resolució corresponent, quan hagin transcorregut tres mesos des de la seva interposició. Contra la desestimació del recurs d'alçada per silenci administratiu podreu interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma

 

Maó, 15 de maig de 2019

El secretari del Consell Executiu

Octavi Pons Castejón