Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 4809
Resolució del director gerent de l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP) de 17 de maig de 2019 per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit l’EBAP en el primer quadrimestre de l’any 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 16 de maig de 2019, per tal de complir el que estableix l’article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació dels convenis de col·laboració que ha subscrit l’Escola Balear d’Administració Pública en el primer quadrimestre de l’any 2019, que figuren a continuació:

— Conveni de col·laboració entre l’Escola Balear d’Administració Pública i l’Ajuntament d’Alaró de delegació de la competència per a la convocatòria i gestió del procés selectiu extraordinari per a l’ingrés en el cos de policia local en la categoria de policia, subscrit el 13 de març de 2019.

— Conveni de col·laboració entre l’Escola Balear d’Administració Pública i l’Ajuntament de Binissalem de delegació de la competència per a la convocatòria i gestió del procés selectiu extraordinari per a l’ingrés en el cos de policia local en la categoria de policia, subscrit el 13 de març de 2019.

— Conveni de col·laboració entre l’Escola Balear d’Administració Pública i l’Ajuntament de Ciutadella de delegació de la competència per a la convocatòria i gestió del procés selectiu extraordinari per a l’ingrés en el cos de policia local en la categoria de policia, subscrit el 13 de març de 2019.

— Conveni de col·laboració entre l’Escola Balear d’Administració Pública i l’Ajuntament d’Eivissa de delegació de la competència per a la convocatòria i gestió del procés selectiu extraordinari per a l’ingrés en el cos de policia local en la categoria de policia, subscrit el 13 de març de 2019.

— Conveni de col·laboració entre l’Escola Balear d’Administració Pública i l’Ajuntament des Castell de delegació de la competència per a la convocatòria i gestió del procés selectiu extraordinari per a l’ingrés en el cos de policia local en la categoria de policia, subscrit el 13 de març de 2019.

— Conveni de col·laboració entre l’Escola Balear d’Administració Pública i l’Ajuntament de Felanitx de delegació de la competència per a la convocatòria i gestió del procés selectiu extraordinari per a l’ingrés en el cos de policia local en la categoria de policia, subscrit el 13 de març de 2019.

— Conveni de col·laboració entre l’Escola Balear d’Administració Pública i l’Ajuntament de Ferreries de delegació de la competència per a la convocatòria i gestió del procés selectiu extraordinari per a l’ingrés en el cos de policia local en la categoria de policia, subscrit el 13 de març de 2019.

— Conveni de col·laboració entre l’Escola Balear d’Administració Pública i l’Ajuntament d’Inca de delegació de la competència per a la convocatòria i gestió del procés selectiu extraordinari per a l’ingrés en el cos de policia local en la categoria de policia, subscrit el 13 de març de 2019.

— Conveni de col·laboració entre l’Escola Balear d’Administració Pública i l’Ajuntament de Manacor de delegació de la competència per a la convocatòria i gestió del procés selectiu extraordinari per a l’ingrés en el cos de policia local en la categoria de policia, subscrit el 22 de març de 2019.

— Conveni de col·laboració entre l’Escola Balear d’Administració Pública i l’Ajuntament de Maó de delegació de la competència per a la convocatòria i gestió del procés selectiu extraordinari per a l’ingrés en el cos de policia local en la categoria de policia, subscrit el 13 de març de 2019.

— Conveni de col·laboració entre l’Escola Balear d’Administració Pública i l’Ajuntament de Pollença de delegació de la competència per a la convocatòria i gestió del procés selectiu extraordinari per a l’ingrés en el cos de policia local en la categoria de policia, subscrit el 13 de març de 2019.

— Conveni de col·laboració entre l’Escola Balear d’Administració Pública i l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar de delegació de la competència per a la convocatòria i gestió del procés selectiu extraordinari per a l’ingrés en el cos de policia local en la categoria de policia, subscrit el 13 de març de 2019.

— Conveni de col·laboració entre l’Escola Balear d’Administració Pública i l’Ajuntament de Sant Lluís de delegació de la competència per a la convocatòria i gestió del procés selectiu extraordinari per a l’ingrés en el cos de policia local en la categoria de policia, subscrit el 13 de març de 2019.

— Conveni de col·laboració entre l’Escola Balear d’Administració Pública i l’Ajuntament de Selva de delegació de la competència per a la convocatòria i gestió del procés selectiu extraordinari per a l’ingrés en el cos de policia local en la categoria de policia, subscrit el 13 de març de 2019.

— Conveni de col·laboració entre l’Escola Balear d’Administració Pública i l’Ajuntament de Son Servera de delegació de la competència per a la convocatòria i gestió del procés selectiu extraordinari per a l’ingrés en el cos de policia local en la categoria de policia, subscrit el 13 de març de 2019.

— Addenda de modificació del conveni de col·laboració entre l’Escola Balear d’Administració Pública i l’Ajuntament d’Eivissa de delegació de la competència per a la convocatòria i la gestió del procés selectiu extraordinari per a l’ingrés en el cos de policia local en la categoria de policia.

 

Palma, 17 de maig de 2019

El director gerent de l’EBAP

Jaime Tovar Jover