Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 4495
Canvi titularitat panteó 27 eixample

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Amb data 8 de febrer 2019 (2019-E-RC-1152), es va registrar en aquesta Corporació sol·licitud de canvi de titularitat del títol funerari sobre el PANTEÓ 60 DE L’ENSANCHE del cementeri de Sa Pobla per la senyora Juana Cladera Mateu.

El titular d’aquests drets segons títol funerari expedit en data 22 d’abril de 1987, es el senyor Jaime Cladera Serra y esposa, pares de la sol·licitant. Aquesta, en virtut de l’escriptura de manifestació i acceptació d’herència, es l’hereu universal dels béns dels seus difunts pares.

Vist que la voluntat de la Sra. Juana es realitzar el canvi de titularitat a nom de Maria Isabel Cladera Obrador, Gabriel Cladera Obrador i Antonia Cladera Obrador, i davant la possible existència d’interessats en el procediment.

De conformitat amb l'establert en l'article 21.1.q) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local,

RESOLC

PRIMER. Iniciar l'expedient per regularitzar la titularitat del panteó 60 de l’ensanche segons la sol·licitud de l’interessat a favor de:

- Antonia Cladera Obrador

- Maria Isabel Cladera Obrador

- Gabriel Cladera Obrador

SEGON. Notificar als interessats l'inici de l'expedient perquè al·leguin i presentin els documents i justificacions que estimin pertinents durant el termini de de deu dies.

TERCER. De conformitat amb l'establert en els articles 42, 43 i 83 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, sotmetre l'expedient a informació pública per termini de de vint dies, que es computarà des del següent al de la publicació del corresponent anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a fi que qualsevol persona física o jurídica pugui examinar el procediment.

Durant aquest termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament

[http://sapobla.eadministracio.cat].

 

Sa Pobla, 8 de maig de 2019

EL BATLE Biel Ferragut Mir