Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 4494
Canvi titularidad nixols 70 i 80 est. dret. segona ampliació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Vist que amb data 21 de març 2019 (2019-E-RC-2177), es va registrar en aquesta Corporació sol·licitud de canvi de titularitat del títol funerari sobre els Nínxols 7D i 8D, est-dreta de la segona ampliació del cementeri de Sa Pobla per el senyor Antonio Torrens Crespi, titular d’aquests drets segons títol funerari expedit en data 2 de desembre de 1991.

Vist que la voluntat del Sr. Antonio es realitzar el canvi en nom de les seves dues filles:

- Nínxol 7D Est-dreta de la segona ampliació a favor de Francisca Torrens Reynes

- Nínxol 8D Est-dreta de la segona ampliació a favor de Margarita Torrens Reynes

De conformitat amb l'establert en l'article 21.1.q) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local,

RESOLC

PRIMER. Iniciar l'expedient per regularitzar la titularitat dels nínxols 7D i 8D, est-dreta de la segona ampliació segons la sol·licitud de l’interessat a favor de:

- Nínxol 7D Est-dreta de la segona ampliació a favor de: Francisca Torrens Reynes

- Nínxol 8D Est-dreta de la segona ampliació a favor de: Margarita Torrens Reynes

SEGON. Notificar als interessats l'inici de l'expedient perquè al·leguin i presentin els documents i justificacions que estimin pertinents durant el termini de de deu dies.

TERCER. De conformitat amb l'establert en els articles 42, 43 i 83 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, sotmetre l'expedient a informació pública per termini de de vint dies, que es computarà des del següent al de la publicació del corresponent anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a fi que qualsevol persona física o jurídica pugui examinar el procediment.

Durant aquest termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament

[http://sapobla.eadministracio.cat].

 

Sa Pobla, 24 d'abril de 2019

EL BATLE Biel Ferragut Mir