Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 4493
Canvi titularitat panteó 1i 2 panteó 27 quadre 2

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Amb data 14 de febrer 2019 (2019-E-RC-1369), es va registrar en aquesta Corporació sol·licitud de canvi de titularitat del títol funerari sobre el PANTEÓ 27 NÍNXOLS 1 i 2 DEL QUADRE 2 del cementeri de Sa Pobla per el senyor Juan Comas Mateu.

El titular d’aquests drets segons títol funerari expedit en data 22 d’abril de 1987, es el senyor Joan Comas Reynes, pare del sol·licitant. Aquest, en virtut de l’escriptura de manifestació i acceptació d’herència, es l’hereu universal dels béns dels seus difunts pares.

Vist que la voluntat del Sr. Juan es realitzar el canvi de titularitat a nom de Juana Maria Comas Bennassar, i davant la possible existència d’interessats en el procediment.

De conformitat amb l'establert en l'article 21.1.q) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local,

RESOLC

PRIMER. Iniciar l'expedient per regularitzar la titularitat del panteó 27 nínxols 1 i 2 del Quadre 2 segons la sol·licitud de l’interessat a favor de Juana Maria Comas Bennassar.

SEGON. Notificar als interessats l'inici de l'expedient perquè al·leguin i presentin els documents i justificacions que estimin pertinents durant el termini de de deu dies.

TERCER. De conformitat amb l'establert en els articles 42, 43 i 83 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, sotmetre l'expedient a informació pública per termini de de vint dies, que es computarà des del següent al de la publicació del corresponent anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a fi que qualsevol persona física o jurídica pugui examinar el procediment.

Durant aquest termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament

[http://sapobla.eadministracio.cat].

 

Sa Pobla, 24 d'abril de 2019

EL BATLE Biel Ferragut Mir