Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 4454
Notificació de desistiment de suspensió d'inscripció d'associació al Registre Municipal d'Associacions de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Al no haver pogut ser notificat al domicili indicat, i de conformitat amb l’article 44 de la llei 39/15, d’1 d’octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, mitjançant el present anunci es posa en coneixement de la Sra. Alejandra Sieiro Bosch la següent notificació:

Li comunico que per l'Ajuntament-Presidència en data 20.03.19, s'ha dictat el següent Decret:

 "DECRET DE BATLIA

 En data 4 d'octubre de 2018, es va requerir a la Sra Alejandra Sieiro Bosch perquè en el termini de deu dies aportés la documentació que es relaciona, pel que fa a la seva sol·licitud de dia 1 d'octubre de 2018 i amb l'objecte de procedir a la suspensió de la inscripció de l'Associació Familiars i Amics de la Llar de majors de Calvià en el Registre d'Associacions d'aquest Ajuntament:

  • L'acord de l'assemblea ordinària celebrada el 27.09.18 pel qual es cessa a la Junta Directiva
  • La resolució desestimatòria de la Conselleria de la Presidència dels estatuts de l'associació de data 29.08.18.

L'article 68 de la llei 39/2015 d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques estableix el termini de deu dies per aportar la documentació preceptiva. Si no es fes, es tindrà per desistit de la petició.

Vist que l'esmentat requeriment va ser notificat el dia 7 de novembre del 2018, és pel que dispos:

1.- Tenir per desistit a la Sra Alejandra Sieiro Bosch pel que fa a la seva sol·licitud de dia 1 d'octubre de 2018 i amb l'objecte de procedir a la suspensió de la inscripció de l'Associació Familiars i Amics de la Llar de majors de Calvià al Registre d'Associacions d'aquest Ajuntament.

2.- Comunicar la present resolució a la Sra Alejandra Sieiro Bosch. "

El que trasllado a Vd. Als efectes que siguin procedents, significant-li que, contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant del mateix òrgan que l'ha dictada, d'acord amb que disposa l'art. 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques. El termini per interposar-lo és d'un mes a comptar de l'endemà de la recepció de la present notificació, no podent, en aquest cas, interposar recurs contenciós-administratiu fins que s'hagi resolt expressament el de reposició o s'hagi produït la desestimació presumpta. El recurs de reposició s'haurà de presentar al Registre General d'aquest Ajuntament o en les dependències i mitjans a què es refereix l'art. 16.4 de la Llei 39/2015 abans esmentada, i s'entendrà desestimat quan no es resolgui i notifiqui en el termini d'un mes, a comptar de l'endemà de la seva interposició, i en aquest cas quedarà oberta la via contenciosa administrativa. Si no s'utilitza el recurs potestatiu de reposició, es pot interposar directament recurs contenciós-administratiu, d'acord amb el que estableix l'article 123 anteriorment esmentat, i als articles 45 i següents de la Llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant els Jutjats del Contenciós-Administratiu dels de Palma de Mallorca en el termini de dos mesos, a comptar de l'endemà de la recepció de la present notificació. Això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que s'estimi pertinent.  

Calvià, El Secretari Acctal. Joan Castañer Alemany”

 

Calvià, (8 de maig de 2019)

El Batle,

Alfonso Rodríguez Badal