Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 4448
Llista Cobratòria de l'Impost sobre Bens Immobles de Naturalesa Urbana de 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovade per aquest Ajuntament le LLISTE COBRATORIA que seguidament s'indique, relative al present exercici de 2019, per la present s'expose al públic durant el termini de quinze dies, contats a partir del dia següent a la publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma, durant el qual els interessats podran examinar-le i formular les al·legacions que estimin oportunes. Aqueste lliste cobratorie referide a:

.- Impost sobre Bens Immobles de naturalesa URBANA.

Es trobe exposade a la Unitat de Gestió Cadastral de l'Ajuntament.

De conformitat amb el previst en l'art. 14.2 del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s´aprova el Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, contra aquesta resolució podrà interposar-se:

a)En el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà de la finalització de l'exposició pública, recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan.Trancorregut un mes des de la presentació del recurs sense que s'hagi resolt expressament i sense que s'hagi notificat, s'entendrà desestimat, i es podrà interposar recurs contenciós administratiu, en el termini de sis mesos comptadors de l'endemà de la desestimació presumpta.

b)En el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà de la finalització d'exposició publica, recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma de Mallorca, llevat que s'hagués interposat recurs potestatiu de reposició, cas en què s'haurà d'esperar a la seva resolució.

Tot això sense perjudici que puguin interposar qualsevol altre recurs que estimen pertinent en la llei.

De conformitat amb l'art. 102.3 de la Llei General tributaria, es fa constar que el present Edicte es publica per advertir que les liquidacions, pels impostos i exercici referits, es notifiquen col·lectivament, entenent-se realitzades aquestes el dia en què finalitza l'exposició pública de les Llistes Cobratorias que s'indiquen.

 

Andratx, 6 de maig de 2019

La batlessa,

Katia Rouarch