Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 4437
Extracte de la resolució del dia 27 de març de 2019 de la Junta Rectora del Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa, per la que es convoquen subvencions en materia d'esports per l'any 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el previst en l'article 23.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacional de Subvencions

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/inex):

Primer.  Beneficiaris

Les persones físiques, jurídiques, públiques o privades i sense ànim de lucre, ja siguin entitats esportives, grups associatius esportius o organismes esportius legalment constituïts i inscrits al Registre Municipal d’Associacions veïnals de l'Ajuntament d'Eivissa amb anterioritat a la finalització del termini de presentació d’instàncies i que compleixin els requisits d’aquestes bases.

Segon. Objecte

L’objecte d’aquestes bases específiques és la regulació de la convocatòria pública municipal per a la concessió de subvencions en matèria d’Esports per a l’any 2019, orientada a clubs, entitats esportives i APIMA d’esports, per al foment de l’esport i de l’activitat física al municipi d’Eivissa, dirigides a entitats sense ànim de lucre.

2.  Els clubs o entitats sol·licitants hauran de complir els següents requisits.

a.- El manteniment ordinari dels equips dels clubs, entitats esportives i APIMA d’esports. Entitats amb esports col·lectius i individuals (de categoria benjamí fins a sènior). Puntuació màxima 60 punts.

 b.- Els clubs que presentin la titulació federativa homologada de tots els seus tècnics i entrenadors rebran 2,5 punts per tècnic acreditat. Puntuació màxima 30 punts.

c.- Per desplaçaments a competicions federades, autonòmiques, nacionals o internacionals. Per desplaçaments no subvencionats per altres institucions i per despeses de desplaçaments amb autocar, vehicles, estades i restaurants, en competicions federades autonòmiques, nacionals o internacionals (de categoria benjamí fins sènior). Puntuació màxima: 50 punts.

d.- Per clubs o entitats esportives que estiguin integrats per almenys un 25% d'esportistes i tècniques femenines rebran: 10 punts.

e.- Es consideren despeses subvencionables als efectes d’aquesta convocatòria aquelles que responguin a la naturalesa de l’activitat subvencionada i es realitzin en el termini establert entre l’1 de setembre de 2018 i el 31 de juliol de 2019.

Tercer.  Bases reguladores

BASES REGULADORES DE LES SUBVENCIONS DEL PATRONAT MUNICIPAL D’ESPORTS ANY 2019. L’OBJECTE D’AQUESTES BASES ESPECÍFIQUES ÉS LA REGULACIÓ DE LA CONVOCATÒRIA PÚBLICA MUNICIPAL PER A LA CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS EN MATÈRIA D’ESPORTS PER A L’ANY 2019, ORIENTADA A CLUBS, ENTITATS ESPORTIVES I APIMA D’ESPORTS, PER AL FOMENT DE L’ESPORT I DE L’ACTIVITAT FÍSICA AL MUNICIPI D’EIVISSA, DIRIGIDES A ENTITATS SENSE ÀNIM DE LUCRE. 

Publicades en pàgina Web municipal (http://www.eivissa.es) i seu electrònica (https://eivissa.sedelectronica.es)

Quart. Import

L’import global del crèdit disponible per distribuir entre les entitats beneficiàries de la subvenció es determina sobre la base de l’assignació, que als pressupostos del Patronat Municipal d’Esports és la que contempla la present convocatòria dins de l’aplicació pressupostària 340 00 48900 ajudes clubs esportius amb un total de 70.000,00 € (SETANTA MIL EUROS) de subvenció a l'exercici 2019.

La quantia de la subvenció es determinarà d'acord amb els següents criteris:

a) L'import màxim que podrà rebre un club o entitat serà de 3.000,00 €.

b) Cap subvenció podrà superar, en tot cas, el percentatge màxim del 100 % de les  despeses subvencionables.

Cinquè:  Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà al de la publicació de la present convocatòria en el BOIB.

  

Eivissa, 7 de maig de 2019

 EL PRESIDENT DEL PMD

Agustín Perea Montiel