Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MURO

Núm. 4435
Reglament d'honors i distincions de la policia local de Muro

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l’Ajuntament, en sessió celebrada el dia 25 d'abril de 2019, ha acordat per unanimitat:

Primer. Aprovar inicialment el Reglament d'honors i distincions de la Policia Local de Muro, de conformitat amb el procediment establert a l’article 49 de la Llei 7/85, de 2 d’abril, reguladora de les Bases de Règim Local, i article 102 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, Municipal i de Règim Local de les Illes Balears.

Segon. L’acord d’aprovació inicial es publicarà al Butlletí Oficial de els Illes Balears i en el tauler d’Anuncis de l’Ajuntament concedint un termini de trenta dies perquè el veïnatge i les persones legítimament interessades puguin examinar l’expedient i formular reclamacions, objeccions o observacions.

Tercer. Finalitzat el termini d’informació pública, si s’han presentat reclamacions o suggeriments, s’hauran de resoldre per part del Ple de l’Ajuntament, incorporant-se al text del Reglament les modificacions derivades de la seva resolució. L’aprovació definitiva correspon al Ple de la Corporació Municipal, de conformitat amb el que disposen els article 49 de la de la Llei 7/85 reguladora de les Bases de Règim Local i article 102 de la Llei 20/2006 Municipal i de Règim Local de les Illes Balears. Si no s’ha presentat cap reclamació o suggeriment, l’acord inicialment adoptat s’ha d’entendre definitivament aprovat sense necessitat d’un nou acord exprés.

Quart. L’acord d’aprovació definitiva del reglament, amb el text íntegre del mateix, s’ha de publicar pel seu general coneixement al Butlletí Oficial de les Illes Balears als efectes de la seva entrada en vigor, de conformitat amb l’establert a l’article 70.2 de la Llei 7/85, i article 103 .1 de la Llei 20/2006.

El que es publica per a general coneixement.

 

Muro, 8 de maig de 2019

El batle,

Martí Fornés Carbonell