Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 4303
Notificació de Resolució de denegació als sol·licitants de les ajudes al foment de la conservació, l’ús sostenible i el desenvolupament dels recursos genètics en la agricultura, 1 Submesura 10.2, a l’empara de la Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de 5 de setembre de 2018, per l’exercici 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L’apartat 8.5. de la Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de 5 de setembre, per la qual es convoquen, per a l’exercici 2018, subvencions per al foment de la conservació, l’ús sostenible i el desenvolupament dels recursos genètics en l’agricultura, especifica que la resolució expressa es notificarà a les persones interessades mitjançant la seva publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears d’acord amb els termes que preveu l’article 45.2 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de procediment administratiu comú.

Els expedients han estat tramitats pel Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) en compliment del que disposa l’article 42 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de procediment administratiu comú.

Aquestes ajudes s’emmarquen dintre el Programa de Desenvolupament Rural de les Illes Balears 2014-2020.

En data 12 de maig es va publicar al portal del FOGAIBA la proposta provisional de denegació de l’ajuda convocada mitjançant Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de 5 de setembre de 2018 per la qual es convoquen, per l’exercici 2018, subvencions per al foment de la conservació, l’ús sostenible i el desenvolupament dels recursos genètics en la agricultura, atorgant un termini de 10 dies per presentar al·legacions.

En data 21 de març la Cooperativa Agrícola Sant Bartomeu presenta un escrit al·legant “el nostre desacord amb la proposta provisional denegatòria” argumentant que el projecte presenta de RECUPERACIÓ DE LA VARIETAT PERET i les actuacions en aquest descrites, contribueixen al desenvolupament del catàleg de les varietats locals de les Illes Balears.

En data 26 de maig el Jardí Botànic de Sóller presenta un escrit acreditant la solvència tècnica i suficiència del projecte, i concretant amb detall l’aportació del projecte presentat al desenvolupament del catàleg de les varietats locals de les Illes Balears. Dites al·legacions, una vegada estudiades pel servei gestor, han estat aprovades parcialment.

En data 23 d’abril de 2019, el vicepresident del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) va dictar resolució de denegació de l’ajuda convocada mitjançant Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de 5 de setembre de 2018 per la qual es convoquen, per l’exercici 2018, subvencions per al foment de la conservació, l’ús sostenible i el desenvolupament dels recursos genètics en la agricultura, pels sol·licitants que figuren a continuació.

DNI

SOL·LICITANT

CAUSA

P0704300-C

AJUNTAMENT DE PORRERES

El projecte d’actuació presentat no contribueix al desenvolupament del catàleg de les varietats locals de les illes Balears.

F07013303

COOP.  AGRÍCOLA SANT BARTOMEU

El projecte d’actuació presentat no contribueix al desenvolupament del catàleg de les varietats locals de les illes balears, al trobar-se la varietat objecte del projecte ja inscrita a l’esmentat catàleg i ser els objectius a assolir pel projecte:

- Obtenir material lliure de virus

- Disposar de material vegetal per a noves plantacions

- A llarg termini, garantir la disponibilitat d’aquesta fruita, que comercialment ens resulta molt interessant.

43056844Q

PEDRO CIRER BORDOY

El projecte d’actuació presentat no contribueix al desenvolupament del catàleg de les varietats locals de les illes Balears.

S’informa als sol·licitants que els seus expedients es troben a la seva disposició i consulta al Servei d’Ajudes al Desenvolupament Rural del FOGAIBA (carrer de Reina Constança, núm. 4 de Palma).

Contra aquestes resolucions, que no exhaureixen la via administrativa, els interessats poden interposar recurs d’alçada davant el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, en un termini d’un mes, comptador des de l’endemà de la data de la publicació de la notificació al Butlletí Oficial de les Illes Balears, d’acord amb el que estableix l’article 58.4 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears, i els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de procediment administratiu comú.

 

Palma,23 d’abril de 2019

El director gerent del FOGAIBA

Guillem Rosselló Alcina