Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CAMPOS

Núm. 4176
Anunci modificació de les zones regulades de l'ordenança municipal reguladora de la taxa per l'estacionament regulat de vehicles de tracció mecànica en la via pública de ses Covetes

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local, en sessió ordinària de 30 d’abril de 2019, ha adoptat l’acord que tot seguit es fa públic:

MODIFICACIÓ DE LES ZONES REGULADES DE L'ORDENANÇA MUNICIPAL REGULADORA DE LA TAXA PER L'ESTACIONAMENT REGULAT DE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA EN LA VIA PÚBLICA DE SES COVETES

D'acord amb el que estableix l'Ordenança municipal reguladora de la taxa per l'estacionament regulat de vehicles de tracció mecànica a la via pública a l'article 5. (Normes de gestió), en el seu apartat 3r, que literalment diu: "La Junta de Govern Local podrà modificar les zones regulades, els horaris i la durada de les temporades, quan les circumstàncies així ho aconsellin, i ha de publicar l'acord en el BOIB per a la seva entrada en vigor ".

Atesa la modificació de la zona regulada en l'Ordenança incloent dins de la zona d’O.R.A. el carrer Covetes i l'ampliació d'un tram de 700 metres del camí d'accés a les Covetes a partir de la corba "des Clot de sa mata" publicada al BOIB el 16 d'abril del 2015.

Atès el Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del Govern de les Illes Balears i el municipi de Campos per a la gestió de l'aparcament públic de sa Barralina I i sobre les mesures de gestió i conservació del Parc natural marítim terrestre Es Trenc-Salobrar de Campos aprovat pel Ple de l'Ajuntament de Campos amb data de 30 d'abril de 2019; el qual estableix com a obligació del municipi de Campos gestionar l'aparcament públic.

Atès que l’Ajuntament té previst la gestió de l’aparcament mitjançant l’estacionament regulat de vehicles de tracció mecànica en via pública, es fa necessària aquesta modificació. Pel que la Junta de Govern Local, per unanimitat, acorda:

1. Excloure de la zona d'O.R.A. la carretera d'accés a les Covetes (700 metres).

2. Incloure dins de la zona d’O.R.A. l'aparcament públic de sa Barralina I.

3. La durada de la temporada serà del dia 1 de maig a 30 d’octubre.

4. Publicar aquest acord al BOIB per a la seva entrada en vigor.

 

Campos, 3 de maig de 2019

El batle

Sebastià Sagreras Ballester