Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 4088
Citació per al pagament o dipòsit de la valoració i acta d’ocupació del projecte d’expropiació per taxació conjunta de terrenys inclosos en l’actuació aïllada per a la construcció i instal·lació d’un ascensor per connectar el Parc Rochina amb el Mirador de sa Plaça

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que disposa l’apartat 1 de l’article 125 (Aprovació i efectes de la taxació conjunta) de la Llei 2/2014, de 25 de març, d’ordenació i ús del sòl (LOUS), la resolució aprovatòria de l’expedient esmentat, tramitat pel procediment de taxació conjunta, regulat als articles 124 i següents de la citada Llei vigent en el moment d’iniciar-se l’expedient, adoptat per la Junta de Govern Local en sessió de 25 de juny de 2018 (expedient E04682017000001), implica la declaració d’ùrgencia de l’ocupació dels béns i drets afectats.

Amb la finalitat d’efectuar el pagament o dipòsit de l’import de la valoració establerta per l’òrgan competent quan va aprovar el projecte d’expropiació, que produirà els efectes que preveu l’article 52 de la Llei d’expropiació forçosa, segons determina l’article 125.2 de l’LOUS, i aixecar les actes d’ocupació, de conformitat amb l’article 127 (Ocupació i inscripció en el Registre de la Propietat) de l’LOUS, de la finca núm. 1 del projecte de taxació conjunta de terrenys inclosos a l’actuació aïllada per a la construcció i instal·lació d’un ascensor per a connectar el parc Rochina amb el mirador de Sa Plaça, comunicam a les persones propietàries i interessades amb drets afectats que a continuació es relacionen que s’hauran de personar al lloc, en el dia i a l’hora indicats més avall.

A l’esmentat acord de la Junta Govern Local es va aprovar la següent valoració de la finca núm. 1: 37.412,27 euros que corresponen al valor del sòl de la finca i 1.870,61 euros que corresponen al 5% de premi d’afecció; és a dir, un total de 39.282,88 euros. 

A l’esmentat acte, hi haurà d’assistir personalment la persona afectada, o bé ser representada per persona degudament acreditada per qualsevol mitjà vàlid en dret, aportant els documents acreditatius de la seva titularitat. La persona interessada es podrà fer acompanyar, al seu càrrec, si ho estima oportú, per perit/a i notari/ària. 

D’acord amb l’establert a l’article 52 de la Llei d’expropiació forçosa i als articles 44 i 45 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, la publicació de la relació de persones interessades al BOIB, a dos diaris, així com al tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Maó servirà com a notificació a les possibles persones interessades no identificades, a les persones titulars de béns i drets afectats que siguin desconegudes, i a aquelles de qui s’ignori on es troben. 

Així mateix, i als efectes de procedir al corresponent pagament, les persones afectades hauran de facilitar les dades necessàries; en cas contrari, es procedirà a consignar la quantitat d’acord amb l’establert a la normativa d’aplicació. 

FINCA NÚM 1:  

Persones afectades: Sra. Graciela Martínez Framis, Sra. Soledad Audi Salom, Sr. Miguel Mercadal Audi i Sr. Pedro Avelino Mercadal Audi. 

Finca registral núm. 881 de Maó: Coves ubicades a la costa de ses Voltes, parc Rochina, mirador des Claustre. 

LLOC: Plaça Constitució, núm. 1. 07701 Maó (Menorca). 

DIA: 20 de maig de 2019. 

HORA: 11.00 h. 

  

Maó, 2 de maig de 2019

L’alcaldessa

Conxa Juanola Pons