Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE MALLORCA

Núm. 3927
Inici convocatòria ajudes Xpande Digital

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Mallorca anuncia mitjançant la corresponent Convocatòria Pública del Programa Xpande Digital, l’obertura del termini per a la presentació de sol·licituds de participació en la Fase d’Assessorament i/o en la Fase d’Ajudes del Programa Xpande Digital, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea i la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria del Govern de les Illes Balears.

Primer.– Beneficiaris.

Pimes, micropimes i autònoms de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de Mallorca.

Segon.– Objecte.

L’objecte de la convocatòria és la selecció d’empreses participants en el Programa Xpande Digital. El Programa té com a objectiu donar suport al posicionament on-line de les empreses participants en un mercat objetiu concret, mitjançant d’un assessorament personalitzat conforme a una metodologia moderna i sustentada en tècniques d’intel·ligència competitiva, que té com a fi darrer oferir a l‘empresa un Pla d’Acció de Marketing Digital en el mercat exterior objetiu. Així mateix, Xpande Digital ofereix a l’empresa un conjunt d’ajudes per desenvolupar el Pla d’Acció de Marketing Digital.

El Programa té una durada máxima de 9 mesos (duració màxima de Fase de Assessorament i Fase d’Ajudes de 3 i 6 mesos respectivament).

Tercer.– Convocatòria.

El text complet d’aquesta convocatòria està a disposició de les empreses en la seu de la Cambra de Comerç de Mallorca. A més, es pot consultar a través de la web https://sede.camara.es/sede/mallorca

Quart.– Quantia.

El pressupost màxim d’execució del Programa en el marc d’aquesta convocatòria es de 79.356,00 euros, dins del "Programa Operatiu Pluriregional d’ Espanya 2014-2020".

Els recursos estimats per empresa previstos en la Fase d’Assessorament són de 2.700€, que seran aportats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria del Govern de les Illes Balears i la Cambra de Comerç d’Espanya.

Les empreses participants en la Fase d’Ajudes comptaran amb un pressupost màxim de 4.000€, cofinançats en un percentatge del 50% amb càrrec als fons FEDER, i la resta cofinançat per l’empresa.

Cinquè.- Termini de presentació de sol·licituds.

El termini per a la presentació de sol·licituds s’obri una vegada transcorreguts 10 dies hàbils des del dia següent a la publicació d’aquest anunci i finalitzarà el dia 27 de setembre de 2019, o fins a esgotar pressupost.

El Model de Sol·licitud de Participació podrà descarregar-se a través de la web 

https://sede.camara.es/sede/mallorca

 

Palma, 29 d’abril de 2019

El Secretari General Antonio Grimalt llofriu