Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 3915
Aprovació inicial de la modificació de l’ordenança municipal reguladora del consum indegut de begudes alcohòliques a la via pública. Tràmit d'audiencia a les associacions

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient 908/2018

L’Ajuntament Ple, en sessió de data 8 d’abril de 2019, va aprovar inicialment la modificació de l’ordenança municipal reguladora del consum indegut de begudes alcohóliques a la via pública.

Se sotmet al tràmit d’informació pública la modificació d’aquesta ordenança per un termini de trenta dies, mitjançant la publicació d’aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el tauler d’anuncis i en el tauler d’anuncis electrònic de la seu electrònica de l’Ajuntament de Felanitx (ajfelanitx.eadministracio.cat), donant audiència a totes les persones interessades i a les associacions veïnals, d’acord amb l’article 102.c de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

Es tindrà per aprovada definitivament la modificació de l’ordenanza si una vegada transcorregut el termini d’informació pública no s’ha presentat cap reclamació o suggeriment.

 

Felanitx, 24 d'abril de 2019

El batle accidental Francisco Duarte Barceló