Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 3881
Aprovació inicial de la Modificació núm. 1 del Pla especial de protecció i ordenació de la Ruta de Pedra en Sec (PERPS_mod.1)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple del Consell Insular de Mallorca de dia 11 d’abril de 2019, va adoptar, entre altres, el següent:

ACORD

«1r.- Aprovar inicialment, de conformitat amb allò que estableix l’article 13 quarter de la Llei 14/2000, de 21 de desembre, d’ordenació territorial, la «Modificació núm. 1 del Pla especial de protecció i ordenació de la ruta de Pedra en Sec (PERPS_Mod.1)», amb l’objecte i abast que defineix la documentació tècnica que s’adjunta i forma part d’aquest acord, i que s’integra per la documentació substantiva i ambiental següent:

A) DOC. 1. MEMÒRIA JUSTIFICATIVA I ELS SEU ANNEXOS

B) DOC. 2. NORMATIVA

C) DOC. 3. ESTUDI ECONÒMIC I FINANCER

D) DOC. 4. ANNEX CARTOGRÀFIC

E) ESTUDI AMBIENTAL ESTRATÈGIC

2n.- Disposar la tramitació de la «Modificació núm. 1 del Pla especial de protecció i ordenació de la ruta de Pedra en Sec (PERPS_Mod.1)» seguint el procediment establert a la Llei 14/2000, de 21 de desembre, d’ordenació territorial, i en conseqüència ordenar l’obertura d’un termini d’informació pública de quaranta-cinc dies hàbils, de tota la documentació integrant de la modificació de l’esmentat Pla, mitjançant la publicació d’anuncis en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a dos dels diaris de major difusió en llengua catalana i en llengua castellana de l’illa, i al corresponent portal Web del Consell Insular de Mallorca, per tal que qualsevol persona o entitat pugui formular les al•legacions que estimi pertinents. La publicació telemàtica ha d’incloure tant l’anunci d’obertura del tràmit d’informació pública com de tota la documentació que conforma l’aprovació inicial. En aquest tràmit s’hi inclou la posada a disposició del públic de la versió inicial del Pla (la modificació del Pla especial de protecció i ordenació de la ruta de Pedra en Sec (PERPS-Mod.1) i de tota la documentació ambiental en els termes que contemplen la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d’avaluació ambiental i la Llei 12/2016, de 17 d’agost, d’avaluació ambiental de les Illes Balears.

3r.- Sol·licitar, simultàniament al període d’informació pública, i durant el mateix termini, l’informe previst en l’article 13 quarter.1.e) de la Llei 14/2000, de 21 de desembre, d’ordenació territorial, amb relació a l’àmbit de les competències respectives, al Govern de les Illes Balears, als ajuntaments afectats, a la Delegació del Govern i a totes les administracions que correspongui en aplicació de la legislació substantiva i sectorial. En el termini indicat s’efectuarà consulta a les administracions públiques afectades, així com a les entitats, els interessos col•lectius de les quals puguin resultar-ne afectats.

4t.- Sotmetre la documentació integrant de la «Modificació núm. 1 del Pla especial de protecció i ordenació de la ruta de Pedra en Sec (PERPS_Mod.1)», així com tota la documentació ambiental, a consulta de les administracions, òrgans i entitats públiques i privades assenyalades en el document d’abast formulat per la Comissió de Medi Ambient de les Illes Balears el dia 12 de maig de 2017, als efectes prevists a la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d’avaluació ambiental i la Llei 12/2016, de 17 d’agost, d’avaluació ambiental de les Illes Balears.

5è.- Suspendre l’atorgament de llicències i autoritzacions que, tot i complir les determinacions legals vigents, es considera que impedeixen o dificulten la viabilitat de la modificació del Pla especial de protecció i ordenació de la ruta de Pedra en Sec (PERPS_Mod.1). Aquesta suspensió ha de tenir, com a màxim, una durada total de tres anys.»

Palma, 23 d’abril de 2019

El secretari general ​​​​​​​Jeroni Mas Rigo