Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Núm. 3798
Correcció d’errades advertides a la Resolució del conseller d’Educació i Universitat de 15 de març de 2019 per la qual es convoquen ajudes de desplaçament per a alumnes de les Illes Balears que cursin estudis universitaris a la Unió Europea (UE-28) durant l’any acadèmic 2018-2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 46, de 9 d’abril de 2019, es va publicar la Resolució del conseller d’Educació i Universitat de 15 de març de 2019

per la qual es convoquen ajudes de desplaçament per a alumnes de les Illes Balears que cursin estudis universitaris a la Unió Europea (UE-28) durant l’any acadèmic 2018-2019.

S’ha observat una errada en la publicació pel que fa a les persones beneficiàries de les ajudes i a la documentació adjunta d’acord amb les circumstàncies de la persona beneficiària.

Segons l’article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l’òrgan que hagi dictat l’acte o la disposició; així mateix, la rectificació d’errors ha d’especificar, si n’és el cas, els efectes jurídics que se’n deriven, i s’ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que hagin estat notificats o publicats.

L’article 109.2 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d’ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Corregir l’errada advertida en relació a les de persones beneficiàries, les quals apareixen agrupades d’acord amb les circumstàncies descrites en cadascuna de les set categories del punt 5 de l’annex 1 de la resolució de la convocatòria.

On diu:

2a. Alumnes amb domicili familiar a les Illes Balears que s’han de desplaçar a una altra illa de les Balears per cursar estudis oficials de grau que no s’imparteixen a l’illa de residència a qualsevol centre de la Universitat de les Illes Balears o per fer pràctiques de laboratori obligatòries dels estudis de la Universitat Nacional d’Educació a Distància.

Ha de dir:

2a. Alumnes amb domicili familiar a les Illes Balears que s’han de desplaçar a una altra illa de les Balears per cursar estudis oficials de grau que no s’imparteixen a l’illa de residència a qualsevol centre de la Universitat de les Illes Balears, o que no han obtingut plaça a la illa de residència, o per fer pràctiques de laboratori obligatòries dels estudis de la Universitat Nacional d’Educació a Distància.

2. Corregir l’errada advertida al punt 8 de l’annex 1 de la resolució de convocatòria en relació a la documentació a adjuntar d’acord amb les circumstàncies descrites en cadascuna de les set categories del punt 5 de l’annex 1 de la resolució de la convocatòria.

On diu:

l) En els casos corresponents a les categories 1a , 5a i 6a previstes en el punt 5.1 d’aquest annex en què el desplaçament es produeix perquè no s’ha obtingut plaça, l’original o una còpia compulsada del certificat de la Universitat de les Illes Balears que acredita aquesta circumstància.

 

Ha de dir:

l) En els casos corresponents a les categories 1a , 2a, 5a i 6a previstes en el punt 5.1 d’aquest annex en què el desplaçament es produeix perquè no s’ha obtingut plaça, l’original o una còpia compulsada del certificat de la Universitat de les Illes Balears que acredita aquesta circumstància.

3. El termini per presentar sol·licituds finalitza el 14 de juny de 2019.

4. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 25 d’abril de 2019

El conseller d’Educació i Universitat Martí X. March Cerdà