Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Núm. 3898
Resolució del conseller d’Educació i Universitat de 26 d’abril de 2019 per la qual es disposa la publicació del cessament de personal eventual del Gabinet de la Conselleria d’Educació i Universitat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Resolució del conseller d’Educació i Universitat de 2 de novembre de 2018 (BOIB núm. 3 de novembre de 2018), el senyor Miguel Romero Cádiz va ser nomenat personal eventual del Gabinet de la conselleria d’Educació i Universitat per ocupar el lloc de treball de cap del Gabinet del conseller d’Educació i Universitat.

L’article 20 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, estableix que és personal eventual el que, en virtut d’un nomenament legal, ocupa, amb caràcter temporal, llocs de feina considerats de confiança o d’assessorament especial de la Presidència o dels consellers o de les conselleres, no reservats a personal funcionari de carrera; i que el president o la presidenta i els consellers o les conselleres nomenen i cessen lliurement el seu personal eventual, així com que els nomenaments i els cessaments s’han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Mitjançant el Decret 9/2015, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, es va nomenar el conseller d’Educació i Universitat (BOIB núm. 97, de 2 de juliol de 2015).

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Es disposa el cessament del senyor Miguel Romero Cádiz, com a personal eventual del Gabinet de la Conselleria de d’Educació i Universitat, en el lloc de treball cap de Gabinet, amb efectes des del dia 30 d’abril de 2019, i se li agraeixen els serveis prestats.

2. Publicar aquest cessament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

    

Palma, 26 d’abril de 2019

  

El conseller de d’Educació i Universitat

Martí March i Cerdà