Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 3654
Ple-Aprovació inicial de la proposta de suplement de crèdit 1/2019 al vigent pressupost del Consell Insular de Menorca per a l’exercici 2019 (Exp. 0426-2019-000002)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple del Consell Insular en sessió de caràcter ordinari de 15 d’abril de 2019, adoptà, entre d’altres l’acord següent:

Primer. Aprovar provisionalment l’expedient de suplement de crèdit número 1/2019, per un import total d’11.049.613,49 €, detallat en la memòria que consta en l'expedient.

Segon. Autoritzar la presidenta del Consell Insular de Menorca i la resta de consellers executius, en l’àmbit de les seves competències, a signar els documents necessaris per a l’efectivitat del present acord, amb especial referència als documents preparatoris per a la concertació del préstec previst en el present acord per a l’execució de l’anomenada sentència CESGARDEN i les correlatives comunicacions a la jurisdicció competent.

Aquest expedient, amb tota la documentació que l’integra, romandrà de públic manifest en la Intervenció d’aquesta corporació (Plaça de la Biosfera, 5 de Maó, de dilluns a divendres, de 8:30 a 14:00 hores), durant el termini de quinze dies hàbils següents al de la publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a fi que, durant l’esmentat termini, les persones interessades puguin examinar-lo i presentar les reclamacions que considerin escaients, en el Registre General d’aquest Consell, amb el benentès que, si no se’n presentés cap, es considerarà definitivament aprovat i es publicarà en el BOIB en els termes que estableix la legislació vigent.

 

Maó, 16 d'abril de 2019

La secretària interina

Rosa Salord Olèo