Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 3607
Correcció d'errors de l'Extracte de la Resolució de 17 de desembre de 2018, del President del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA), per la qual es convoquen, mitjançant el procediment anticipat de despesa, les ajudes per al foment de les races autòctones de les Illes Balears, corresponents a l’any 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 430136

Advertit un error en l’Extracte de la Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA), de 17 de desembre de 2018, per la qual es convoquen, mitjançant el procediment anticipat de despesa, les ajudes per al foment de les races autòctones de les Illes Balears, corresponents a l’any 2019, publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears nº162, de 27 de desembre de 2018, es procedeix a la oportuna rectificació.

 En l’apartat primer, on diu:

“Beneficiaris

Les organitzacions o les associacions de ramaders de les Illes Balears que, amb anterioritat a dictar-se la proposta de resolució, compleixin els requisits següents:

a) Que no tinguin ànim de lucre.

b) Que estiguin oficialment reconegudes per a la gestió del llibre o els llibres genealògics de la raça o les races autòctones per la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca o pel consell insular corresponent.

c) Que compleixin els requisits exigits pels articles 13.2 i 13.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

d) Que compleixin les obligacions previstes a l'article 11 del Reial Decret 2129/2008, de 26 de desembre.

e) Que tinguin la condició de PIME d'acord amb el que estableixen l'article 2.2 i l'annex 1 del Reglament (UE) núm. 702/2014 de la Comissió, de 25 de juny de 2014.

f) Que no tinguin la consideració d'empresa en crisi, d'acord amb l'article 2.14 del Reglament (UE) núm. 702/2014 de la Comissió, de 25 de juny de 2014.

g) Que no estiguin subjectes a una ordre de recuperació pendent després d'una decisió prèvia de la Comissió que hagi declarat un ajut il·legal i incompatible amb el mercat interior.

Les explotacions ramaderes en què es duguin a terme les activitats subvencionables també hauran de complir els requisits previstos a les lletres c), e), f) i g) ”.

Ha de dir:

“Beneficiaris

Les organitzacions o les associacions de ramaders de les Illes Balears que, amb anterioritat a dictar-se la proposta de resolució, compleixin els requisits següents:

a) Que estiguin oficialment reconegudes per a la gestió del llibre o els llibres genealògics de la raça o les races autòctones per la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca o pel consell insular corresponent.

b) Que compleixin els requisits que exigeixen els articles 13.2 i 13.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

c) Que compleixin amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/1012 del Parlament Europeu i del Consell, de 8 de juny de 2016, i el Reial decret 45/2019, de 8 de febrer.

d) Que tinguin la condició de PIME d’acord amb el que estableixen l’article 2.2 i l’annex 1 del Reglament (UE) núm. 702/2014 de la Comissió, de 25 de juny de 2014.

e) Que no tinguin la consideració d’empresa en crisi, d’acord amb l’article 2.14 del Reglament (UE) núm. 702/2014 de la Comissió, de 25 de juny de 2014.

f) Que no estiguin subjectes a una ordre de recuperació pendent després d’una decisió prèvia de la Comissió que hagi declarat un ajut il·legal i incompatible amb el mercat interior.

Les explotacions ramaderes en què es duguin a terme les activitats subvencionables també hauran de complir els requisits que preveuen les lletres b, d, e i f.”

- En l’apartat sisè, on diu:

“Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds comença l'endemà de la publicació de l’extracte d'aquesta Resolució en el BOIB i acaba el dia 28 de febrer de 2019”.

Ha de dir:

“Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds comença l'endemà de la publicació de l’extracte de la Resolució en el BOIB i acaba el dia 28 de febrer de 2019; i posteriorment es reobre per un període de set dies a comptar des del dia següent de la publicació d’aquesta correcció en el BOIB”.

 

Palma,  15 d’abril de 2019

El President del FOGAIBA

Vicenç Vidal Matas