Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SENCELLES

Núm. 3547
Anunci retirada de vehicle

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Intentada sense efecte la notificació per correu certificat amb justificant de recepció, o no havent-se pogut efectuar per ignorar-se el domicili o no haver-se trobat en el mateix als interessats que se relacionen, es procedeix, en compliment del que estableix l’article 59.4 de la Llei 30/1992 de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, a la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears,així com en els taulers d’anuncis dels Ajuntaments corresponents als domicilis dels interessats, del següent anunci relatiu al vehicle següent:  

Titular

Població

Tipus

Marca

Model 

     Matrícula

Data decret

Janet Astley Russel 

Costitx 

Turismo    

Rover  

     25       

7072CGF  

         18/03/2019

DECRET DE BATLIA nº 99/2019

En virtut de les atribucions que per Llei em són conferides, i especialment les assenyalades a l'art. 21 de la Llei Reguladora de les Bases de Règim Local 7/1985, de 2 d'abril, i a l'art. 41 del RD 2.568 de 28 de novembre de 1986, pel que s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

Atès que en data 8 de maig de 2017 la Policia Local va aixecar acta per la retirada del vehicle marca ROVER, model 25, matrícula 7072-CGF, color verd, propietat de JANET ASTLEY RUSSELL, amb domicili a efectes de notificació a l’apartat de correus 51, 07144-Costitx, el qual, d'acord amb l'art. 47.3. de l'ordenança municipal de Policia, Bon Govern i Convivència Ciutadana, va ser retirat per constituir un perill per als vianants. Addicionalment el vehicle presentava desperfectes que feien impossible el desplaçament pels seus propis mitjans i ha passat un període superior a un mes en el mateix lloc, el mateix tindrà el tractament de residu sòlid urbà d'acord amb la normativa ambiental corresponent.

DECRET

Primer. Procedir a la destrucció del vehicle, el qual té consideració de residu urbà, d'acord amb l'art. 47.3. de l'ordenança municipal de Policia, Bon Govern i Convivència Ciutadana, l'art. 2 de l'ordenança municipal de residus urbans i l'art. 3 de la Llei 22/2011, de 28 de juliol, de residus i sòls contaminants.

Segon. Notificar la present resolució a l'interessat.

Tercer. Que el present Decret se'n informi al Ple de l'Ajuntament en la primera sessió que aquest celebri.

Cosa que es fa pública per al seu coneixement i efectes.

 

Sencelles, 11 d'abril de 2019

EL BATLE,

JOAN CARLES VERD CIRER