Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 3133
Extracte de la Resolució de 3 d’abril de 2019, del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA), per la qual es convoquen, mitjançant el procediment d’anticipat de despesa, ajudes de minimis per a estudis relacionats amb aliments tradicionals de les Illes Balears corresponents a l’any 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 447904

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index).

Primer. Beneficiaris

Poden ser beneficiaris d’aquestes ajudes: agrupacions de productors o elaboradors amb personalitat jurídica pròpia, universitats o centres de recerca directament relacionats amb la investigació científica o amb l’activitat agropecuària o pesquera o qualsevol entitat interessada que tinguin el suport d’una agrupació de productors, que realitzin un estudi relacionat amb algun dels temes que preveu l’apartat quart de la resolució i que obtinguin una puntuació mínima de 7 punts en aplicació dels criteris que preveu l’apartat vuitè de la resolució.

Segon. Finalitat

La finalitat d’aquesta convocatòria és finançament d’estudis relacionats amb els aliments tradicionals de les Illes Balears corresponents a l’any 2019, d’acord amb l’Ordre de la consellera d’Agricultura i Pesca, de 10 de març de 2005, per la qual s’estableixen les bases reguladores de les subvencions en els sectors agrari i pesquer (BOIB núm. 43, de 17 de març de 2005).

Tercer. Bases reguladores

L’Ordre de la consellera d’Agricultura i Pesca, de 10 de març de 2005, per la qual s’estableixen les bases reguladores de les subvencions en els sectors agrari i pesquer (BOIB núm. 43, de 17 de març de 2005).

Quart. Crèdit

1. Es destina a aquesta convocatòria un import màxim de vint mil euros (20.000,00 €), amb càrrec als pressuposts del FOGAIBA de l’any 2020, amb possibilitat d’ampliar-ne la dotació pressupostària.

2. En qualsevol cas, aquesta convocatòria queda subjecta a la condició suspensiva de l'existència de crèdit adequat i suficient per finançar el compliment de les obligacions generades en els pressuposts del FOGAIBA de l'any 2020.

Cinquè. Import

1. L’import de l’ajuda serà del 100% de les despeses subvencionables, amb els límits que preveuen els punts següents.

2. La quantia màxima d’ajuda per a cada projecte de les línies que descriu l’apartat quart d’aquesta convocatòria és de quatre mil euros (4.000,00 €).

3. En cap cas l’import de l’ajuda pot superar el cost del projecte que s’ha de dur a terme.

4. En relació amb els projectes de recerca en matèria de transformació dels productes agrícoles, la quantia total d’ajudes de minimis no podrà excedir de 200.000,00 € per beneficiari en un període de tres exercicis fiscals, de conformitat amb el que estableix el punt 2 de l’article 3 del Reglament (UE) núm. 1407/2013 de la Comissió, de 18 de desembre de 2013, relatiu a l’aplicació dels articles 107 i 108 del Tractat de funcionament de la Unió Europea a les ajudes de minimis.

Així mateix, i en relació amb els projectes de recerca en matèria d’agricultura i ramaderia, la quantia total d’ajudes de minimis no podrà excedir de 20.000,00 € per beneficiari en un període de tres exercicis fiscals, de conformitat amb el que estableix el punt 2 de l’article tercer del Reglament (UE) núm. 1408/2013 de la Comissió, de 18 de desembre de 2013, relatiu a l’aplicació dels articles 107 i 108 del Tractat de funcionament de la Unió Europea a les ajudes de minimis en el sector agrícola.

Sisè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini per presentar sol·licituds serà des del dia següent al de la publicació de l’extracte d’aquesta resolució al BOIB fins al 17 de maig de 2019.

 

Palma, 3 d’abril de 2019

El President del FOGAIBA

Vicenç Vidal Matas