Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALGAIDA

Núm. 3017
Procediment de canvi de titularitat del nínxols 29 i 30 de la Sepultura núm. 118, de la Zona 2 del Cementiri Municipal d'Algaida

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Batlia Presidència, en data 12 de desembre de 2018, atesa la sol·licitud presentada per BARTOLOME LLOMPART BALLESTER, de canvi de titularitat en els drets funeraris dels nínxols 29 i 30 de la Sepultura núm. 118, de la Zona 2 del Cementeri Municipal d’Algaida, ha dictat la Providència següent:

1.- Admetre a tràmit l’inici del procediment de canvi de titularitat dels nínxols 29 i 30 de la Sepultura 118, Zona 2 del Cementeri Municipal d’Algaida, a favor de BARTOLOME LLOMPART BALLESTER (com hereu del Senyor Nadal Llompart Pou i Esposa, d’acord amb l’escriptura de manifestació i acceptació d’herència de data 18 de maig de 2017 amb protocol núm.1933) dels quals era titular el Senyor Nadal Llompart Pou i Esposa.

2.- Publicar al BOIB la present resolució perquè en el termini de 10 dies naturals comptats a partir de la seva publicació, es puguin presentar al·legacions o reclamacions pertinents.

La qual cosa es fa pública per general coneixement i als efectes oportuns.

 

Algaida, 12 de desembre de 2018

La Batlessa

Maria Antònia Mulet Vich