Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALGAIDA

Núm. 3014
Procediment de canvi de titularitat dels nínxols 220 i 308 de la Sepultura Col·lectiva núm. 3 del Cementiri Municipal d'Algaida

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Batlia Presidència, en data 12 de desembre de 2018, atesa la sol·licitud presentada per MARGARITA CAPELLA TROBAT , de canvi de titularitat en els fets funeraris dels nínxols 220 i 308 de la Sepultura Col·lectiva núm. 3, del Cementeri Municipal d’Algaida, ha dictat la Providència següent:

1.- Admetre a tràmit l’inici del procediment de canvi de titularitat en els drets funeraris dels nínxols 220 i 308 de la Sepultura Col·lectiva núm. 3 del Cementeri Municipal d’Algaida, a favor de Margarita Capella Trobat (com hereva de la Senyora Catalina Llompart Trobat, d’acord amb l’escriptura de manifestació i acceptació d’herència de data 18 de maig de 2017 amb protocol núm. 1933) dels quals era titular la Senyora Margarita Capella Trobat.

2.- Publicar al BOIB la present resolució perquè en el termini de 10 dies naturals comptats a partir de la seva publicació, es puguin presentar al·legacions o reclamacions pertinents.

La qual cosa es fa pública per general coneixement i als efectes oportuns.

 

Algaida, 12 de desembre 2018

La Batlessa

Maria Antònia Mulet Vich