Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 3054
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 2 d’abril de 2019 per la qual s’aprova la modificació de determinats aspectes del Barem de mèrits de la Resolució del director general del Servei de Salut de 24 de maig de 2018, per la qual es convoca un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de metge/metgessa de família en equips d’atenció primària

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El dia 26 de maig de 2018 es va publicar al BOIB núm. 65 la Resolució del director general del Servei de Salut, de 24 de maig de 2018, per la qual es convoca un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de metge/metgessa de família en equips d’atenció primària.

2.  S'han de modificar alguns punts de l’Annex 3 de la convocatòria, Barem de mèrits.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, estableix que “les Administracions públiques podran, així mateix, rectificar a qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició

Per tot això, dicto la següent

Resolució

1. Modificar determinats aspectes del Barem de mèrits que figuren a l’Annex 3 de la Resolució del director general del Servei de Salut de 24 de maig de 2018, per la qual es convoca un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de metge/metgessa de família en equips d’atenció primària.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució –que esgota la via administrativa – pot interposar-se un recurs de reposició davant l’òrgan que ho dicta, en el termini d’un mes a comptar des de l’endemà a la data de publicació en el BOIB, d’acord als articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en relació amb l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. També pot interposar-se directament un recurs contenciós-administratiu davant la jurisdicció contenciosa-administrativa en el termini de dos mesos a comptar des de l’endemà a la data de la publicació en el BOIB, d’acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1988, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa-administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar.

 

Palma,  2 d’abril de 2019

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears Julio Miguel Fuster Culebras Per delegació de la consellera de Salut (BOIB 10/2016)

 

ANNEX Modificacions en l’Annex 3, Barem de mèrits

En el punt 3.4. c) Formació continuada

On diu:

Els diplomes o els certificats a què es refereixen aquestes activitats formatives es valoren a raó de 0,01 punts per cada crèdit CFC, 0,018 punts per cada crèdit LRU i 0,025 punts per cada crèdit ECTS. Si en el diploma o certificat figura el nombre d’hores en lloc dels crèdits, s’atorga un valor de 0,0026 per cada hora de formació; si hi figuren simultàniament crèdits i hores, la valoració es fa sempre pels crèdits certificats; si no s’hi especifiquen hores ni crèdits, no es valora aquesta activitat (màxim, 2.320 crèdits).

Ha de dir:

Els diplomes o els certificats a què es refereixen aquestes activitats formatives es valoren a raó de 0,01 punts per cada crèdit CFC o LRU i a  raó de 0,025 punts per cada crèdit ECTS. Si en el diploma o certificat figura el nombre d’hores en lloc dels crèdits, s’atorga un valor de 0,001 per cada hora de formació; si hi figuren simultàniament crèdits i hores, la valoració es fa sempre pels crèdits certificats; si no s’hi especifiquen hores ni crèdits, no es valora aquesta activitat (màxim, 2.320 crèdits).

En el punt 3.4. d) Formació continuada

On diu:

Es valoren a raó de 0,0001 punts per cada hora les activitats formatives relacionades amb les àrees temàtiques següents: prevenció de riscos laborals; sistemes d’informació; informàtica referida a aplicacions d’ofimàtica de nivell d’usuari i programes informàtics aplicats a la recerca en matèria de ciències de la salut; aspectes organitzatius relatius al servei sanitari; atenció al públic; estrès i autocontrol, o orientació psicològica, i qualsevol altra que estigui relacionada amb les funcions de la categoria a la qual s’opta. Es valoren sempre que hagin estat organitzades o impartides per alguna administració pública o per alguna entitat del sector públic institucional (d’acord amb la definició donada per l’article 2 de la Llei 40/2015, d’1 d’octubre), cosa que s’ha d’acreditar en el certificat corresponent.

Ha de dir:

Es valoren a raó de 0,001 punts per cada hora les activitats formatives relacionades amb les àrees temàtiques següents: prevenció de riscos laborals; sistemes d’informació; informàtica referida a aplicacions d’ofimàtica de nivell d’usuari i programes informàtics aplicats a la recerca en matèria de ciències de la salut; aspectes organitzatius relatius al servei sanitari; atenció al públic; estrès i autocontrol, o orientació psicològica, i qualsevol altra que estigui relacionada amb les funcions de la categoria a la qual s’opta. Es valoren sempre que hagin estat organitzades o impartides per alguna administració pública o per alguna entitat del sector públic institucional (d’acord amb la definició donada per l’article 2 de la Llei 40/2015, d’1 d’octubre), cosa que s’ha d’acreditar en el certificat corresponent.

En el punt 3.5.d) Formació postgraduada

On diu:

Els títols universitaris propis de postgrau (certificat universitari, especialista universitari i màster universitari) que estiguin relacionats directament amb el contingut de la categoria a la qual s’opta es valoren a raó de 0,018 punts per cada crèdit LRU o per cada 10 hores lectives, i a raó de 0,025 punts per cada crèdit ECTS o per cada 25 hores lectives. Si en el diploma o certificat figura el nombre d’hores en lloc dels crèdits, s’atorga un valor de 0,001 punts per cada hora de formació; si hi figuren simultàniament crèdits i hores, la valoració es fa sempre pels crèdits certificats; si no s’hi especifiquen hores ni crèdits, no es valora aquesta activitat. Si en un mateix document figuren crèdits LRU i/o ECTS, es tendrà en compte la puntuació més favorable al candidat.

Ha de dir:

Els títols universitaris propis de postgrau (certificat universitari, especialista universitari i màster universitari) que estiguin relacionats directament amb el contingut de la categoria a la qual s’opta es valoren a raó de 0,01 punts per cada crèdit LRU o per cada 10 hores lectives, i a raó de 0,025 punts per cada crèdit ECTS o per cada 25 hores lectives. Si en el diploma o certificat figura el nombre d’hores en lloc dels crèdits, s’atorga un valor de 0,001 punts per cada hora de formació; si hi figuren simultàniament crèdits i hores, la valoració es fa sempre pels crèdits certificats; si no s’hi especifiquen hores ni crèdits, no es valora aquesta activitat. Si en un mateix document figuren crèdits LRU i/o ECTS, es tendrà en compte la puntuació més favorable al candidat.