Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE TERRITORI I INFRAESTRUCTURES

Núm. 2936
Acord d’aprovació definitiva amb prescripcions de la modificació puntual relativa a la reordenació de les parcel·les qualificades com a espai lliure públic dins l’àmbit de la Unitat d’Actuació núm. 2 del nucli de Camp de Mar de les Normes Subsidiàries del terme municipal d’Andratx

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Comissió Insular d’Ordenació del Territori i Urbanisme en sessió de dia 29 de març de 2019, ha pres l’acord següent:

«Atès l’expedient relatiu a la modificació puntual de les normes subsidiàries de planejament del municipi d’Andratx relativa a la reordenació de les parcel·les qualificades com a espai lliure públic dins l’àmbit de la Unitat d’Actuació núm. 2 del nucli de Camp de Mar, en compliment de l’apartat 3 de l’acord de la Comissió Insular d’Ordenació del Territori i Urbanisme de 28 de juny de 2013, amb relació a l’execució de la Sentència núm. 273/2013, de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, i d’acord amb el dictamen de la Ponència Tècnica d’Ordenació del Territori i Urbanisme, aquesta Comissió Insular acorda l’aprovació definitiva de l’esmentada modificació puntual amb la següent prescripció:

- S’ha d’incorporar dins el Plànol de Qualificació del Sòl de Camp de Mar a Escala 1/2000 i el Plànol de Gestió Urbanística a Escala 1/2000 de Camp de Mar de les Normes Subsidiàries d’Andratx aprovades el 26-04-2007, la proposta d’ordenació de la present modificació.»

La publicació d’aquest acord es fa a reserva de l’aprovació de l’acta.

Així mateix, es fan públiques les normes urbanístiques:

Annex normativa

1) Les superfícies de sòl globals a què es refereix la modificació, són:

Superfície de PII: 6.894,83 m2.

Superfície de espai lliure privat ZVP: 3.723,23 m2.

Superfície de vial V: 188,03 m2.

La superfície edificable màxima de PII a tot l’àmbit residencial és de 6.406,00 m2. (aquesta superfície suposa el manteniment de l’edificabilitat existent autoritzada, tant amb les llicències antigues, any 2004, com amb posteriors modificats.

2) Compliment de la Llei 22/1988, de 28 de juliol, de Costes:

Pel que fa a la zona de Costes del municipi d’Andratx reflectides en el planejament vigent, s’haurà de tenir en compte:

Els usos en la zona de servitud de protecció s’ajustaran al disposat en els articles 24 i 25 de la Llei de costes, i estan expressament prohibides amb caràcter ordinari qualsevol tipus d’edificació, especialment les destinades a residència o habitació. En qualsevol cas, els usos permesos en aquesta zona hauran de disposar de l’autorització de l’òrgan competent de la comunitat autònoma.

S’hauran de garantir el respecte a les servituds de trànsit i accés a la mar, establertes en els articles 27 i 28 de la Llei de costes, respectivament.

Les obres i instal·lacions existents a l’entrada en vigor de la Llei de costes, situades en zona de domini públic o de servitud, es regularan per l’especificat en la disposició transitòria quarta de la Llei de costes 22/1988 de 28 de juliol – Disposició transitòria catorzena del Reglament general de Costes  

 

Palma, 1 d’abril de  2019

El secretari de la Comissió Insular d’Ordenació del Territori i Urbanisme

Jaume Munar Fullana