Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'ECONOMIA I HISENDA

Núm. 2893
Extracte de la resolució del conseller executiu d’Economia i Hisenda de 27 de març de 2019 per la qual s’aprova la convocatòria de subvencions per a donar suport als serveis municipals d’informació turística, per a l’any 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 446701

De conformitat amb el previst als articles 17.3.b i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar en la Base de Datos Nacional de Subvenciones (http://www.pap.minhafp.gob.es/bdnstrans/index)

Primer. Beneficiaris

- Ajuntaments de Mallorca amb una població inferior a 50.000 habitants.

- Mancomunitats de Mallorca

Segon. Objecte

Aquesta convocatòria té per objecte donar suport als serveis municipals d’informació turística de les entitats locals i mancomunitats de Mallorca i establir una imatge corporativa amb l’aplicació d’uns criteris d’homogeneïtat, d’identificació i de qualitat dels serveis d’informació turística.

La finalitat de la convocatòria és fomentar l’edició de continguts i material d’informació turística gratuïta, que promoguin el coneixement dels indrets i monuments locals i insulars, d’interès turístic local i insular,  millorar la senyalització per afavorir l’accés a les oficines d’informació turística i als recursos locals d’interès per als visitants i millorar la imatge interior i exterior de les oficines d’informació turística. Tot s’ha de fer d’acord amb els criteris establerts en el Manual de la imatge corporativa de la informació turística del Consell Insular de Mallorca.

 Tercer. Bases reguladores

Ordenança general de subvencions del Consell Insular de Mallorca (BOIB núm. 21, de 18 de febrer de 2017).

Quart. Quantia

El pressupost de despeses del Consell Insular de Mallorca per a l’any 2019 ha destinat la quantitat de 240.000,00 € (dos-cents quaranta mil euros) a les subvencions objecte d’aquesta convocatòria.

Cinquè. Termini per presentació de sol·licituds

El termini per presentar les sol·licituds, i tota la documentació annexa a la sol·licitud, és de quinze (15) dies hàbils, comptadors a partir de l’endemà de la publicació d’aquest extracte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, mitjançant la presentació en el Registre General del Consell Insular de Mallorca, i també als llocs establerts en l’apartat 4 de l’article 16 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Sisè. Altres dades

Els projectes i les activitats subvencionades hauran de ser desenvolupades durant el període comprés entre el 1 de juny de 2018 i 31 de maig de 2019 (ambdós inclosos) referent a la línea 1 i de 2 d’agost de 2018 a 31 de maig de 2019 per a la línea 2 (ambdós inclosos).

 

El model normalitzat de sol·licitud i la documentació que s’hi ha d’acompanyar es troba disponible, igualment, a la seu electrònica del Consell Insular de Mallorca (https://seu.conselldemallorca.net/ca/fitxa?key=12262).

 

Palma, 29 de març de 2019

La secretaria tècnica d’Economia i Hisenda

(Per delegació del conseller executiu d’Economia i Hisenda Resolució de 21 de juliol de 2015, BOIB núm. 113, de 25 de juliol)

M. Carmen Iglesias Manjón