Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 2881
Convocatòria per a la concessió d’ajudes als particulars afectats per les pluges intenses del 19 d’octubre de 2018 al municipi de Pollença per tal de pal·liar i minimitzar les pèrdues i els danys produïts

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Convocatòria per a la concessió d’ajudes als particulars afectats per les pluges intenses del 19 d’octubre de 2018 al municipi de Pollença per tal de pal·liar i minimitzar les pèrdues i els danys produïts  (codi base dades nacional de subvencions 446969)

Extracte de la convocatòria per a la concessió d’ajudes als particulars afectats per les pluges intenses del 19 d’octubre de 2018 al municipi de Pollença per tal de pal·liar i minimitzar les pèrdues i els danys produïts

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3b i 20.8 a) de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria. El text complet de les bases es pot consultar en el BOIB d’aquest mateix dia.

OBJECTIU

Els objectius d’aquesta convocatòria són:

L’objecte és establir les condicions i el procediment per atorgar ajudes per tal de pal·liar, corregir i minimitzar les pèrdues i els danys produïts a particulars afectats per les pluges intenses del 19 d’octubre al municipi de Pollença, en desplegament de la clàusula primera i l’apartat 2a de la clàusula tercera del conveni de col·laboració entre l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l’Ajuntament de Pollença de mesures per reparar les pèrdues i els danys produïts per les esmentades pluges torrencials.

Beneficiaris

Les persones beneficiàries de les ajudes han de complir els requisits següents:

a. Acreditar els danys produïts a l’habitatge i/o elements annexos en els conceptes  indicats a la base tercera d’aquesta convocatòria com a conseqüència de les pluges intenses del dia 19 d’octubre de 2018 i el cost de reparació, restitució o rehabilitació, sense perjudici de la verificació posterior dels serveis tècnics de l’Administració municipal.

b. No trobar-se sotmeses a cap dels supòsits de prohibició per ser beneficiàries de les subvencions establertes a l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.     

c. Ser propietàries o arrendatàries d’immobles situats en l’àmbit d’afectació de les pluges.

Àmbit d’aplicació

1.- Ajudes per danys produïts a l’habitatge i els seus annexos (veure bases publicades en el BOIB d’avui)

2.- Ajudes per danys produïts a vehicles (veure bases publicades en el BOIB d’avui)

Bases reguladores

Bases publicades en el BOIB de data d’avui.

Import

L’import màxim que es destina a la convocatòria és de 200.000 €, amb càrrec a l’aplicació pressupostària 151 78001 del vigent Pressupost prorrogat de l’Ajuntament.

 

Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds és de deu (10) dies hàbils comptadors des de l’endemà de la publicació de la convocatòria i de les bases en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i als taulers d’anuncis de l’Ajuntament.  

 

Pollença, 29 de març de 2019

El Batle Miquel A. March Cerdà