Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE SERVEIS SOCIALS I COOPERACIÓ

Núm. 2638
Extracte de la Resolució de la consellera de Serveis Socials i Cooperació, de 19 de març de 2019 per la qual s’aprova la convocatòria de subvencions per a la publicació i la difusió de resultats de treballs de recerca en l’àmbit dels serveis socials, per a l’any 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 Identificador BDNS: 446131

De conformitat amb el previst als articles 17.3 b i 20.8 a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria. El text complet es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions <http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index>.

Primer. Persones beneficiàries

Poden sol·licitar els ajuts que s’estableixen en aquesta convocatòria aquelles persones interessades, tant públiques com privades, que compleixin els requisits següents:

  1. Ser resident a les Illes Balears en el cas de persona física, o disposar de seu o delegació permanent i activa a les Illes Balears en el cas de persona jurídica.
  2. Estar al corrent en el compliment de les obligacions tributàries i de la Seguretat Social.
  3. Haver justificat els ajuts o les subvencions que hagi rebut anteriorment de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
  4. No incórrer en cap de les prohibicions per ser beneficiari de subvencions que estableixen l’article 10 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de subvencions, o l’article 11 de la Llei 11/2016, de 28 de juliol, d’igualtat de dones i homes.
  5. Que el treball de recerca per publicar o difondre tengui com a àmbit d’actuació o aplicació l’àmbit territorial de les Illes Balears.
  6. Que el període de feina del treball estigui comprès entre l’1 de gener de 2017 i el 31 d’octubre de 2019.
  7. Que el treball de recerca no hagi estat subvencionat amb anterioritat per la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació.
  8. En cas que el sol·licitant sigui una persona jurídica, disposar d’un sistema de gestió preventiu en alguna de les modalitats previstes i d’un pla de prevenció de riscs laborals d’acord amb la Llei 31/1995, de 8 de novembre, de prevenció de riscs laborals.
  9. No haver estat sancionades, en virtut de resolució administrativa o sentència judicial ferma, en els tres darrers anys, per infraccions molt greus en matèria de prevenció de riscs laborals, de conformitat amb l’article 13 del Reial decret legislatiu 5/2000, de 4 d’agost, pel qual s’aprova el text refós de la Llei sobre infraccions i sancions en l’ordre social.

Segon. Objecte

Mitjançant la present Resolució es convoquen, per l’any 2019, ajuts per donar suport a les persones investigadores, residents a les Illes Balears, que treballen en l’àmbit universitari, de les administracions públiques o del tercer sector, perquè puguin donar a conèixer els resultats de les seves produccions investigadores en l’àmbit dels serveis socials, les quals contribuiran a enriquir el patrimoni científic de les Illes Balears. Aquests ajuts s’han de destinar a l’edició i la impressió del material que es derivi d’aquests treballs i que estigui adreçat a l’ús dels professionals dels serveis socials.

Tercer. Bases reguladores

Aquesta convocatòria es regeix per l’Ordre de la consellera de Salut, Família i Benestar Social de 24 de maig de 2012 per la qual s’estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria de serveis socials, de persones en situació especial, de menors i família, i de planificació i formació de serveis socials, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 76, de 29 de maig de 2012.

Quart. Quantia

L’import màxim que es destinarà a aquesta convocatòria és de vint mil euros (20.000,00 €), amb càrrec a la partida pressupostària 17401 313I01 48000 00 dels pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l’any 2019.

L’import de cada ajut serà d’un màxim de 8.000 euros, en funció dels criteris de valoració de l’article 11 i de la disponibilitat econòmica de la convocatòria.

Cinquè. Termini de presentació

El termini per presentar les sol·licituds serà des de l’endemà que s’hagi publicat aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, fins el 31 d’octubre de 2019.

  

Palma, 19 de març de 2019

La consellera de Serveis Socials i Cooperació

Fina Santiago Rodríguez