Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DES MIGJORN GRAN

Núm. 2612
Aprovació inicial de l'Estudi de Detall per el desenvolupament de la parcel·la VU-CO del Pla Parcial de Sant Tomàs

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que mitjançant Resolució d'Alcaldia núm. 163 de data 25.3.2019, s'ha adoptat el següent acord:

"En data 15.12.2018 i número de registre d'entrada 1397 Agrytursa presenta Estudi de Detall d'ordenació de la parcel·la VU-CO, situada al sector C de la urbanització de Sant Tomàs, al terme municipal des Migjorn Gran, redactat perl'arquitecte Jose María Villalonga i per l'advocat Antonio Mercadal Arguimbau, pendent de signar.

Vist l'informe favorable condicionat emès per l'arquitecte municipal en data 06.03.2019 i l'informe favorable condicionat emès per la secretaria interina en data 18.03.2019

Vist el dictamen de la comissió informativa d'hisenda, règim intern i territori de dia 21.03.2019

RESOLC:

1.- Aprovar inicialment l'Estudi de Detall per el desenvolupament de la parcel·la VU-CO del Pla Parcial sector C de Sant Tomàs redactat per l'arquitecte Jose Maria Villalonga i per l'advocat Antonio Mercadal Arguimbau de desembre de 2018 (sense visar) amb l'advertiment que s'hauran de corregir els errors materials de denominació i diferenciació entre la parcel·la u subparcel·les existents. En concret s'haurà de corregir qualsevol referència expressa denominada com a "parcel·la", que realment s'estiguin referint a una subparcel·la o porció de terreny procedent de la parcel·la Vu-CO, continguda en les fitxes i/o els plànols d'aquest Estudi de detall.

2.- Sotmetre a informació pública l'expedient, mitjançant publicació d'anuncis al BOIB, diari insular, a la seu electrònica de l'Ajuntament i taulell d'edictes de l'Ajuntament, durant un termini de 30 dies.

3.- Assenyalar com àrea afectada per la suspensió de l'atorgament de llicències la parcel·la VU-CO del sector C de la urbanització de Sant Tomàs. Mentre estigui suspesa la tramitació de procediments, l’atorgament de llicències i la presentació de comunicacions prèvies en aplicació del que estableix aquesta disposició, es poden tramitar els instruments, atorgar les llicències o presentar les comunicacions prèvies que es basin en el règim vigent i siguin compatibles amb les determinacions del nou planejament inicialment o provisionalment aprovat. De conformitat amb l'article 51.4 apartat b), la suspensió de l'atorgament de llicències tindrà una duració màxima de 2 anys."

 

Es Migjorn Gran, 25 de març de 2019

El Batle Pedro G. Moll Triay