Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'INNOVACIÓ, RECERCA I TURISME

Núm. 2545
Resolució de la vicepresidenta i consellera d’Innovació, Recerca i Turisme per la qual s’aproven les tarifes de personal del Centre Balears Europa per als encàrrecs a mitjans propis de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i la resta d’organismes integrats en el sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma i dels consells insulars

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

  1. El 12 de setembre de 2014, el Consell de Govern va acordar la darrera modificació dels Estatuts del Consorci Centre Balears Europa (CBE)  publicada en el BOIB núm. 126 de 18 de setembre de 2014.

  2. El 31 d’octubre de 2017, la persona titular de la Conselleria d’adscripció del CBE va aprovar, mitjançant Resolució, les darreres tarifes de personal aplicables i vinculades als serveis que pot prestar el Consorci mitjançant encàrrecs a mitjans propis de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  3. Mitjançant el Decret 24/2015, de 7 d’agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat (BOIB núm. 120 de 8 d’agost), el Consorci s’adscriu a la Vicepresidència, Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme.

  4. La disposició final vuitena de la Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears incorpora una nova norma a la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la comunitat autònoma de les Illes Balears, per la qual els ens instrumentals autonòmics puden actuar com a mitjans propis dels consells insulars.

  5. El 25 de febrer de 2019, la directora gerent del CBE va proposar a la persona titular de la conselleria d’adscripció que aprovés i publiqués les tarifes corresponents al personal del Consorci, tal com estableix l’article 5 dels Estatuts del CBE.

  6. En conseqüència, el CBE, amb l’objectiu d’estandaritzar el cost dels serveis que ha de prestar en endavant, proposa establir unes tarifes de personal vinculades als serveis que ha de dur a terme mitjançant encàrrecs d’execució a l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a la resta d’ens integrants del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma i a les institucions membres del Consorci. Les tarifes han de ser aplicades des de la data de publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Fonaments de dret

  1. Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic, per la qual es transposen a l’ordenament jurídic espanyol les directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014.

  2. El Decret 14/2016, d’11 de març, pel qual s’aprova el text consolidat del Decret sobre contractació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i, en particular, l’article 9 del Decret esmentat.

  3. La Llei 7/2010, de  21 de juliol, del sector públic instrumental de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

  4. L’Acord de Consell de 12 de setembre de 2014 pel qual s’autoritza la modificació dels Estatuts del Consorci Centre Balears Europa.

  5. Llei 14/2018, de 28 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l’any 2019.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

  1. Aprovar les tarifes que s’adjunten com a annex i que s’han d’aplicar als encàrrecs de execució que es facin al CBE per a la prestació dels seus serveis des de la data de  publicació en el BOIB.

  2. Les tarifes establertes inclouen els costs directes i indirectes imputables. Quant als costs indirectes, corresponents a la gestió administrativa dels encàrrecs a mitjans propis, s’han de calcular amb l’aplicació d’un percentatge del deu per cent als costs directes.

  3. Aquestes tarifes s’apliquen en funció de les hores de feina efectiva dels recursos humans que s’assignin a l’execució dels encàrrecs, en els termes que s’indiquen en l’annex únic d’aquesta Resolució.

  4. Les indemnitzacions per raó del servei del personal són les establertes en la Resolució del conseller competent en matèria d’Hisenda i Pressuposts, que actualitza cada any les quanties d’aquestes indemnitzacions.

  5. Comunicar aquesta Resolució al Centre Balears Europa als efectes d’aplicar les tarifes en la fixació de la contraprestació a favor del CBE i que es faci constar en els actes o acords pels quals es formalitzin els encàrrecs a mitjans propis.

  6. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució—que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la vicepresidenta i consellera d'Innovació, Recerca i Turisme en el termini d’un mes comptador des de l’endemà d'haver-se publicat, d’acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de procediment comú de les administracions públiques, i l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà d’haver-se publicat, d’acord amb l’article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 15 de març de 2019

La vicepresidenta i consellera d’Innovació, Recerca i Turisme

Mª Isabel Busquets i Hidalgo

 

                                                                                                             ANNEX

Tarifes de personal per als encàrrecs de execució del Centre Balears Europa

 

Hores any

Preu hores

Tècnic en estadística europea

1.512,00

28,08€

Tècnic en fons Feder

1.512,00

38,48€

Tècnic en protocol UE

1.512,00

39,39€

Tècnic en seguiment Comitè Regions

1.512,00

49,37€

Tècnic de fons i projectes europeos

1.512,00

49,37€