Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 2512
Decret del president del Consell Insular de Mallorca pel qual s’assignen les funcions de la Direcció Insular d’Hisenda, Pressuposts i Projectes del Departament d’Economia i Hisenda

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El president, el dia 20 de març de 2019, ha resolt:

«Fets

1. La directora insular d’Hisenda, Pressupost i Projectes del Departament d’Economia i Hisenda el dia 11 de març de 2019 va presentar la renúncia al càrrec, amb efectes de dia 18 de març de 2019, la qual va ser acceptada per Decret de la Presidència.

2. El conseller executiu d’Economia i Hisenda ha sol·licitat que n’exerceixi les funcions la secretària tècnica del Departament d’Economia i Hisenda.

Fonaments jurídics

1. En l’article 41 del Reglament orgànic del Consell de Mallorca (ROCM), aprovat pel Ple dia 12 d’abril de 2018 (BOIB núm. 89, de 19 de juliol de 2018) les persones titulars dels òrgans directius són nomenades lliurement per la Presidència, a proposta de la persona titular del departament, d’acord amb criteris de competència professional i experiència, sense que, ateses les funcions d’aquests òrgans, hagin de reunir la condició de personal funcionari.

Per tot això, resolc:

1. Disposar que, a partir de dia 20 de març de 2019, la secretària tècnica d’Economia i Hisenda, Sra. M. del Carmen Iglesias Manjón, exercirà les funcions de directora insular d’Hisenda, Pressuposts i Projectes.

2. Comunicar-ho a les persones interessades.

3. Publicar-ne el contingut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la Seu electrònica del Consell Insular de Mallorca.

4. Donar-ne compte al Ple en la primera sessió ordinària que tengui lloc»

  

Palma, 21 de març de 2019

El secretari general

Jeroni M. Mas Rigo