Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 2478
Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 14 de març de 2019, per la qual es modifica la composició del Tribunal Qualificador de les proves selectives convocades per a l’ingrés, pel torn lliure, al cos facultatiu tècnic, escala humanística i de ciències socials, especialitat tècnic en ocupació i mercat de treball de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i es modifica el calendari de realització del tercer exercici

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 151, de 12 de desembre de 2017, es va publicar la Resolució de 4 de desembre de 2017 per la qual s’aprova la convocatòria, les bases, el barem de mèrits i la designació del Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l’ingrés, pel torn lliure al cos facultatiu tècnic, escala humanística i de ciències socials, especialitat tècnic en ocupació i mercat de treball, de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. Atès que el Tribunal Qualificador no està complet, ja que alguna de les persones que n’és membre està afectada per una causa legal d’abstenció o renúncia que es considera procedent i que n’impossibilita l’actuació, es fa necessari designar una nova persona com a membre per poder continuar amb la tramitació del procés.

3.D’altra banda, mitjançant la Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 22 de gener de 2019 (BOIB núm. 13, de 29 de gener de 2019) es va modificar el calendari de desenvolupament dels exercicis de les proves selectives convocades per a l’ingrés a diverses especialitats dels cossos facultatius de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. Atesa la impossibilitat de dur a terme el tercer exercici en el termini establert, el tribunal qualificador de l’especialitat tècnic en ocupació i mercat de treball de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears ha sol·licitat a l’EBAP la modificació del calendari de realització de l’exercici.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Modificar la composició del Tribunal Qualificador del cos facultatiu tècnic, escala humanística i de ciències socials, especialitat tècnic en ocupació i mercat de treball, de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears establerta en l’annex 2 de la Resolució de 4 de desembre de 2017 per la qual s’aprova la convocatòria, les bases, el barem de mèrits i la designació del Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l’ingrés, pel torn lliure, al cos esmentat.

2. Designar a una persona com a nou membre del Tribunal Qualificador, segons s’indica en l’annex d’aquesta Resolució.

3. Modificar el calendari de realització del tercer exercici de les proves selectives convocades per a l’ingrés en el cos facultatiu tècnic, escala humanística i de ciències socials establert en la Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 22 de gener de 2019 de modificació del calendari de desenvolupament dels exercicis de les proves selectives convocades per a l’ingr´és a diverses especialitats dels cossos facultatius de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. Establir que el tercer exercici de les proves selectives per a l’ingrés en el cos facultatiu tècnic, escala humanística i de ciències socials, especialitat tècnic en ocupació i mercat de treball s’ha de dur a terme dins el termini que figura a continuació:

Tercer exercici (torn lliure): de l’1 d’abril al 31 de maig de 2019.

5. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, en el termini d’un mes comptador a partir de l’endemà que s’hagi publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d’acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa de Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà d’haver-se publicat aquesta Resolució, d’acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

  

Palma, 14 de març de 2019

La consellera d’Hisenda i Administracions Públiques

Catalina Cladera i Crespí

  

Annex

Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés al cos facultatiu tècnic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, escala humanística i de ciències socials, especialitat tècnic en ocupació i mercat de treball, de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

Vocal Primer/a suplent: Designat per sorteig entre personal funcionari de carrera del cos facultatiu tècnic, escala humanística i de ciències socials, especialitat tècnic en ocupació i mercat de treball.

Suplent: Antoni Calafat Ripoll