Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE SERVEIS SOCIALS I COOPERACIÓ

Núm. 2474
Extracte de la Resolució de la consellera de Serveis Socials i Cooperació de 15 de març de 2019 per la qual s’estableix la convocatòria de subvencions per executar projectes de postemergència en països en desenvolupament per a l’any 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

ID BDNS: 445036

De conformitat amb el previst als articles 17.3 i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria. El text complet es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions: http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index

Primer. Beneficiaris

Entitats jurídiques privades sense ànim de lucre radicades a les Illes Balears que duguin a terme projectes de postemergències en països en desenvolupament destinats a la satisfacció de les necessitats bàsiques urgents i immediates de població.

Segon. Objecte

Prestar ajuda a les poblacions de països en desenvolupament afectades per situacions d’emergència mitjançant el finançament de projectes en l’àmbit de la postemergència.

L’ajuda postemergència inclou el conjunt d’accions que es duen a terme després d’una catàstrofe per restablir el funcionament dels serveis essencials, recuperar la capacitat productiva dels diferents sectors de l’economia, reparar els danys materials i establir les bases per a un desenvolupament sostenible de les poblacions afectades.

Tercer. Bases reguladores

Aquesta convocatòria es regula d’acord amb el que disposa el Decret 15/2018, de 8 de juny, del règim especial de les ajudes a l’exterior en matèria de cooperació per al desenvolupament i solidaritat internacional i del Registre d’organitzacions no governamentals de desenvolupament de les Illes Balears (BOIB núm. 72, de 12 de juny).

Quart. Quantia

L’import màxim que es destina a la convocatòria és de 350.000,00 € (tres-cents cinquanta mil euros), amb càrrec a les partides pressupostàries següents dels pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l’any 2019:

290.000,00 € amb càrrec a la partida pressupostària 17501.232A01.48000.00

60.000,00 € amb càrrec a la partida pressupostària 17501.232A01.78000.00

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

Les sol·licituds es poden presentar des de l’endemà d’haver-se publicat aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i fins al 15 de novembre de 2019.

Només es poden presentar projectes en el termini màxim de dotze mesos des del moment que s’hagi produït el fet desencadenant de la situació d’emergència.

 

Sisè. Altres dades

La convocatòria, en el seu punt 5, recull els requisits de les entitats sol·licitants i en el punt 6, els requisits dels projectes.

 

Palma, 15 de març de 2019

La consellera de Serveis Socials i Cooperació

Fina Santiago Rodríguez