Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 2462
Extracte de la Resolució de 19 de març de 2019, del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA), per la qual es convoquen ajudes per a fires agràries i concursos morfològics per a l’any 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 445080

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris

1. Poden ser beneficiaris de l'actuació assenyalada en el punt 1.a) de l'apartat quart de la convocatòria els ajuntaments de les Illes Balears que organitzin concursos morfològics de bestiar boví o equí en les condicions assenyalades en l’apartat quart de la Resolució.

2. Poden ser beneficiaris de les actuacions assenyalades en el punt 1.b) de l'apartat quart de la convocatòria els ajuntaments que organitzin les fires agràries d'Inca i de Sineu en les condicions assenyalades en l’apartat quart de la Resolució.

3. Poden ser beneficiaris de les actuacions assenyalades en el punt 1.c) de l'apartat quart de la convocatòria les organitzacions o les associacions que organitzin fires monotemàtiques del caragol en les condicions assenyalades en l’apartat quart de la Resolució.

Segon. Finalitat

La finalitat d’aquesta convocatòria són les ajudes destinades a la celebració de les fires agràries de Sineu i Inca, monotemàtiques de caragols, i dels concursos morfològics de bestiar boví i equí celebrats al llarg de l’any 2018.

Tercer. Bases reguladores

- l’Ordre de la consellera d’Agricultura i Pesca de 10 de març de 2005 per la qual s’estableixen les bases reguladores de les subvencions en els sectors agrari i pesquer (BOIB núm. 43, de 17 de març de 2005).

-Reglament (UE) núm. 1408/2013 de la Comissió, de 18 de desembre de 2013, relatiu a l'aplicació dels articles 107 i 108 del Tractat de funcionament de la Unió Europea a les ajudes de minimis en el sector agrícola.

Quart. Crèdit

1. A la convocatòria es destina un import màxim de cinquanta-cinc mil euros (55.000,00 €), a càrrec dels pressupostos de l’any 2019 del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA). Els crèdits que s’hi destinen podran incrementar-se amb càrrec als pressupostos del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears.

2. L'import de la convocatòria es distribuirà de la manera següent:

- El 54,5 % per a l'actuació assenyalada en el punt 1.a) de l'apartat quart de la convocatòria.

- El 36,4 % per a l'actuació assenyalada en el punt 1.b) de l'apartat quart de la convocatòria.

- El 9,1 % per a l'actuació assenyalada en el punt 1.c) de l'apartat quart de la convocatòria.

Si no es presenten sol·licituds o les sol·licituds presentades no poden cobrir la dotació de l'actuació, el pressupost restant incrementarà les actuacions deficitàries, començant per la que hagi rebut més sol·licituds.

Cinquè. Import

1. L’import de l’ajuda no pot superar el 50 % de les despeses realitzades i degudament justificades.

En tot cas, l’import màxim elegible en concepte de costos generals, previstos en el punt 2 de l’apartat quart, no pot superar el 20 % del total del cost elegible.

2. La quantia màxima de la subvenció que es pot rebre per beneficiari i fira o concurs morfològic és de 10.000,00 €.

3. Així mateix, i de conformitat amb el que estableix el punt 2 de l’article tercer del Reglament (UE) núm. 1408/2013 de la Comissió, de 18 de desembre de 2013, relatiu a l'aplicació dels articles 107 i 108 del Tractat de funcionament de la Unió Europea a les ajudes de minimis en el sector agrícola, la quantia total d’ajudes de minimis no podrà superar els 20.000,00 € per empresa en un període de tres exercicis fiscals.

Sisè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 d’abril de 2019 i començarà a comptar l'endemà que s'hagi publicat l’extracte d’aquesta Resolució al BOIB.

 

Palma, 19 de març de 2019

El President del FOGAIBA ​​​​​​​Vicenç Vidal Matas